Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

That's all folks...

Μετά από 1 χρόνο αδράνειας σ' αυτό το blog, ήρθε η ώρα να πέσει η αυλαία οριστικά...

Εδώ και πολύ καιρό (μπορεί και 2-3 χρόνια) μου 'ρχόταν συχνά στο μυαλό τ' ότι δε θέλω να συνεχίσω μ' αυτό το Google λογαριασμό. Απ' τη μια το mail που είναι "παιδικό" (heavymetalwiseone looool), απ' την άλλη που κλείνει ο Google Reader μεθαύριο, δεν είμαι κι ευχαριστημένος γενικότερα από κάποια πράγματα στο blog, δε θέλω να 'χω δυο λογαριασμούς στο κινητό (android ftw) αποφάσισα να κλείσω (σταματήσω να χρησιμοποιώ καλύτερα) το συγκεκριμένο λογαριασμό και να ξεκινήσω στο νέο (που έχω ανοίξει εδώ και 1 χρόνο νομίζω).

Όλα θα είναι τακτοποιημένα επιτέλους σ' ένα προφίλ, δε θα έχω login/logout από τον ένα λογαριασμό στον άλλο, θα 'χω "επίσημο" mail και γενικά "όλα σ' ένα νοικοκυρεμένα".

Βοηθάνε μερικές φορές τέτοιες αλλαγές, αλλάζεις λίγο σκηνικό, αλλάζεις κάποια πράγματα και ξεκινάς πάλι. Το blog για παράδειγμα, ένα χρόνο δεν έγραψα τίποτα γιατί δεν είχα τίποτα να γράψω ή δεν είχα όρεξη να γράψω, ή απλούστατα μερικές φορές άλλοι είπαν καλύτερα από μένα αυτά που ήθελα να πω. Γιατί λοιπόν να το πιέσω;

Επομένως τέρμα μ' αυτό το ιστολόγιο, θα παραμείνει φυσικά ανοιχτό αλλά δε θα γράφω εδώ, όλη η μελλοντική κίνηση θα γίνεται στο vasouv.blogspot.com (πρωτότυπο ε;)

3 σχόλια:

Nick είπε...

Να κάνεις το αφιέρωμα στους Iced Earth που είχες υποσχεθεί στο νέο ;)

Καλορίζικο \m/

Wise_One είπε...

Να αυτά γίνονται όταν αφήνεις ένα λογαριασμό, δεν παρακολουθείς τα εισερχόμενα :Ρ

Thanks man, το αφιέρωμα θα γίνει γιατί σκέφτομαι και για Amon Amarth :P

Captain_nemo είπε...

θα τα πουμε κει , ελπίζω