Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Who do they think I am?

Τόσα χρόνια που είμαι σ' αυτό το σπίτι, απ' τον πρώτο καιρό έπαιρναν λάθος τηλέφωνο κι έβγαινα εγώ. Για να δούμε τί θυμάμαι από πέντε χρόνια λάθος κλήσεων...

ΑΠΕΙΡΕΣ φορές νόμιζαν ότι έπαιρναν σε βιομηχανία υφασμάτων. Πόσες φορές τους είπα ότι έχει αλλάξει το τηλέφωνο... Με πήραν 2-3 φορές για υπηρεσία που πηγαίνει ψώνια σούπερ μάρκετ στο σπίτι. Τουλάχιστον 4-5 φορές νόμιζαν ότι πήραν σε γυναίκα, άλλες τόσες ήθελαν κάποιον άντρα. Πήραν μερικές φορές ξένοι, μία φορά τους μίλησα στ' αγγλικά, τις άλλες απλά το έκλεισα γιατί δεν ήξερα τη γλώσσα. Δύο φορές με πήραν για κέντρο ψυχικής υγείας. 

Χθες με πήρε ένας υποστράτηγος από Αθήνα!!! (έψαξα τον αριθμό, από περιέργεια). Μια φορά θυμάμαι, με πήρε μια γυναίκα τηλέφωνο κι άρχισε να με βρίζει γιατί ήμουν ακόμα στο σπίτι ενώ είχαμε ραντεβού για δουλειά και δεν είχα ξεκινήσει... Καντήλια που άκουσα... Όταν κατάλαβε ότι έκανε λάθος, μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα... Μια φορά ήθελαν να κλείσουν ραντεβού σε γιατρό. Επίσης, με πήραν στο κινητό και ζητούσαν την Κατερίνα και μι' άλλη φορά τη Νικολέτα.

Η τελευταία φάση που θυμάμαι είναι όταν νόμιζαν ότι πήραν σε γυράδικο γιατί άργησε η παραγγελία (νταξει έλεος, redial δεν έχεις;)

2 σχόλια:

Nick είπε...

Κάτσε εκτός από τα λάθη στο σταθερό, πες ότι είχαν λάθος το νούμερο, σε πήραν λάθος και στο ΚΙΝΗΤΟ; Μέσα στο σπίτι; :ο Μμμμνααααιιι... Ξες σε αυτά τα παλιά σπίτια δεν ξες τι ακριβώς έχει μείνει μέσα... :@

Wise_One είπε...

Holy crap! Γι' αυτό ακούγονται κάτι περίεργα το βράδυ!