Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Αυτό είναι μπουρδελο-ύπνος...

Πέμπτη βράδυ: Αφού έριξα μια ματιά στα projects του Opnet για τις εξετάσεις του εργαστηρίου της επομένης, τσέκαρα τον κώδικα του project στη VB που κάναμε μιας κι έπαιζε παρουσίαση της εργασίας την επομένη. Η πλάκα είναι ότι το documentation αργήσαμε πολύ να το κάνουμε, 8 το βράδυ ξεκίνησα να το γράφω, 8.30 το τελείωσα και το έστειλα.

Φυσικά και δε μπορούσα να κοιμηθώ με τη μία, βάλε λίγο το σχετικό άγχος της παρουσίασης, το άγχος που έπρεπε να ξυπνήσω νωρίς... στις 3 κοιμήθηκα.

Παρασκευή πρωί: Ξύπνημα στις 6 αφού στις 8 έπρεπε να είμαι στη σχολή. Δίναμε εργαστήριο και μας είπε ο καθηγητής να είμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ στις 8 για να έχουμε ολόκληρο 2ωρο (ως γνωστόν το ακαδημαϊκό 2ωρο διαρκεί γύρω στη 1,5 ώρα - 8 έχεις μάθημα, στις 8.30 ξεκινάς). Μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν φύγω, έπινα καφέ. Όχι ό,τι καλύτερο αν βιάζεσαι κι έχεις άγχος. Το λαπτοπ στον ώμο λοιπόν (πρέπει κάποια στιγμή να πάρω τσάντα για την πλάτη), mp3 player στ' αυτιά κι άντε για το Σταθμό.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι στις 8 δεν ήταν σχεδόν κανείς στο εργαστήριο. Τρία άτομα ήμασταν κι οι καθηγητές ήρθαν αργότερα. Μέχρι να έρθει κι ο υπεύθυνος και ν' ανοίξει τα εργαστήρια, πήγε 8.15. Όχι που βιαζόμασταν κιόλας. Δώσαμε άνετα τελικά εντάξει, άντε να δούμε τί θα γίνει γιατί πρώτη φορά μπήκε το εργαστήριο αν και τα θέματα ήταν εύκολα. Βάλε και τους βαθμούς απ' τα τεστ, πρέπει να το πέρασα το γαμημένο.

Στις 12 ξεκινούσαμε την παρουσίαση για το project στη VB. Καλά πήγε κι αυτή. Πάντως βλέποντας και τις εργασίες των συναδέλφων, άρχισε να γίνεται καλή δουλειά στο θέμα του προγραμματισμού. Το επίπεδο έχει ανέβει. Οι πρώτοι που παρουσίασαν, έκαναν μια φοβερή εφαρμογή με σημειώσεις για το desktop του υπολογιστή. Εντελώς πλήρης εφαρμογή. Πώς είναι το Sticky Notes στο Linux και στα 7; Και με υπενθύμιση παρακαλώ!

Βλέποντας και τις άλλες εργασίες νόμιζα ότι εμείς μειονεκτούσαμε γιατί έπρεπε να φτιάξουμε έναν Κουλοχέρη, αλλά στην τελική και xml βάλαμε για αποθήκευση/ανάκτηση δεδομένων, και εφέ κίνησης για τα slots...

Παρασκευή μεσημέρι: Γύρω στις 3 ήμουν σπίτι. Κουρασμένος, νυσταγμένος, πεινασμένος... Βαριόμουν να κατέβω λέσχη. Κάθομαι λίγο στο pc, κατά τις 4 παρά λέω να την πέσω για καμιά ώρα. Βάζω ξυπνητήρι... Ξυπνάω μετά στις 7.30 γιατί ούτε κατάλαβα ξυπνητήρι!!! Κι η πλάκα είναι ότι κοιμήθηκα εντελώς σαν κούτσουρο γιατί με το που ξυπνάω, βλέπω την τηλεόραση ανοιχτή στο δesktop, το λαπτοπ σε αναμονή, σκοτάδι και φώτα απ' το δρόμο... Τί ώρα είναι λέω; Πέρασε κανα λεπτό μέχρι να καταλάβω τί μέρα ήταν, τί έκανα όλη τη μέρα και γιατί ξύπνησα εκείνη την ώρα... Χάος λέμε.

Φυσικά το βράδυ κοιμήθηκα στις 4 (ε μέχρι τις 7.30 το απόγευμα κοιμόμουν), σήμερα ξύπνησα στις 10.30 και γενικά γάμησέ τα... Αυτός ο ύπνος μεγάλο μανίκι τελικά...

2 σχόλια:

Captain_nemo είπε...

Μανίκι δεν λες τίποτα.. Ενδιαφέρον αυτ΄ογια τους κουλοχέριδες, καλή φάση.. :Ρ
btw τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να πάω και εγώ για διάβασμα σιγά σιγα.. :S

Nick είπε...

Ή κάνε αυτό :p