Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

LOTR Marathon

Χθες Τσικνοπέμπτη. Δε βγήκαμε, είχαμε κανονίσει μ' ένα φίλο να φέρει το λαπτοπ του να εγκαταστήσουμε κάτι προγράμματα. Ήρθαν και 2 άλλοι κολλητοί, αφού είπαμε να μη βγούμε. Θα παραγγείλουμε φαγητό και θα κωλοβαρέσουμε.

Γύρω στις 23.00 ρίχνει την ιδέα ο ένας, να κάνουμε Μαραθώνιο "Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών" (και τις 3 ταινίες - εννοείται extended - η μία μετά την άλλη). Το λέγαμε κανα 2 χρόνια να το κάνουμε, τελικά έτυχε χθες.

Δεν πτοηθήκαμε ιδιαίτερα απ' την ώρα εκκίνησης. 23.30 και η πρώτη ταινία ξεκινά. Με το που τελειώνει, μικρό διάλειμμα και ΒΟΥΡ στη δεύτερη. Μέχρι να τελειώσει κι αυτή η ταινία, "προσκυνάμε" ήδη ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ήπιαμε ήδη 2 καφέδες αλλά ψιλοαντέχουμε.

Τέλος των "Δύο Πύργων" κι αρχίζω να "κοτεύω". Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά βαριόμουν εκείνη τη στιγμή να δω κι άλλη ταινία. Δεν ήταν τόσο η περιστασιακή νύστα, όσο η βαρεμάρα. Μετά το ~40λεπτο διάλειμμα, είπαμε να κάνουμε το εγχείρημα. Τί διάολο μαραθώνιος θα ήταν χωρίς να δούμε την 3η ταινία; Ο ένας κώλωσε βέβαια κι έφυγε. Πραγματικά κοιμόταν όρθιος. Ευτυχώς μένει απέναντι από μένα.

Μιας και χθες το πρωί ξύπνησα στις 7, είμαι 30 ώρες άυπνος. Άντε να δούμε αν μπορέσω τώρα το μεσημέρι να κοιμηθώ κανα 2ωράκι.

Εν τέλει, 12 σχεδόν ώρες τρελής πώρωσης, άπειρου γέλιου, αρκετού "γιατί κάνει αυτό κι όχι το άλλο" σχολιασμού και άπειρου "προσκυνήματος".

Τα καταφέραμε όμως. "Καμμενιά" λέει κάποιος. "Who cares?" λέμε εμείς.

2 σχόλια:

Erisadesu είπε...

εμείς είχαμε Snt Valentine's LOTR Marathon με την Dannossiel...
μόνο που αντί να δούμε την ταινία είδαμε όλα τα ντοκυμαντέρ της extended edition...phail?

Wise_One είπε...

Ε όπως και να το κάνουμε, είναι fail. Μπόνους βίντεο; Αιντέεε.... :D