Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Now it kills me pretty quickly...

Μετά από μερικές ημιτελείς προσπάθειες να σώσω μερικές σειρές, (ημι)αναγνωρίσεις του σκληρού απ' το σύστημα και 2 ολοκληρωτικά κολλήματα της Mandriva, κατάφερα να κρατήσω κάποια πράγματα.

Σύνδεσα το USB σε διαφορετικές θύρες, κανένα αποτέλεσμα. Έβαλα/έβγαλα το καλώδιο τροφοδοσίας (είχε δουλέψει παλιότερα στον άλλο σκληρό), κανένα αποτέλεσμα. Απ' ό,τι καταλαβαίνω έχει πρόβλημα στο read/write. Μάλλον "χάνει" κάποιες περιοχές του δίσκου. Κάποια αρχεία τα μεταφέρει σωστά, σε κάποια μαλακίζεται. Κάποιους καταλόγους τους εμφανίζει κενούς ενώ καταλαμβάνουν χώρο στο δίσκο.

Το λέω γιατί δοκίμασα και στο λαπτοπ, πάλι τα ίδια κι εκεί. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχει μουλαρώσει έτσι. Θα το πασάρω και σ' ένα φίλο μου μπας και δώ άσπρη μέρα και κρατήσω περισσότερα πράγματα, αλλιώς πετάγομαι μέχρι το Πλαίσιο και το βλέπουν κι εκεί.

Ευτυχώς κάποιες σειρές που "καιγόμουν" να μη χάσω, κατάφερα και τις κράτησα. Κάποια άλλα ενδεχομένως τα χάσω αλλά τα 'χει άλλος κολλητός μου. Το μόνο "κακό" είναι τα 100 γίγα ταινιών που είχα μέσα. Άντε να τις ξανακατεβάσω (που μάλλον δεν πρόκειται).

Στην τελική αν με φορμάτ συνέλθει, έχει καλώς. Κανένα μεγαλύτερο πρόβλημα να μην έχει γιατί πάει τζάμπα ο σκληρός.