Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

The most awesomest and super wow website!

Η ώρα που όλοι περιμένατε έφτασε! Το καλυτερότερο site EVER δημιουργήθηκε! Φυσικά δεν είναι ακόμα operational λόγω του ότι έχω να χρησιμοποιήσω τις state-of-the-art τεχνολογίες που κυκλοφορούν στο Ιντερνετ (δηλ. HTML, CSS, JavaScript :DD) κι όπως καταλαβαίνετε θα πάρει λίγο χρόνο.

Ξέρω ότι δεν είναι και το καλύτερο να χρησιμοποιώ "Under Construction" εικόνες κλπ, απλά ένας κολλητός μου μού έφτιαξε μερικές και ήθελα να τις χρησιμοποιήσω.

Φυσικά μιας και θα δουλεύω στο site πολύ συχνά, λογικά θα πέφτετε συνέχεια πάνω σε 404 ή τέτοια.

Α και να μη το ξεχάσω, μη μπαίνετε όλοι μαζί και κρασάρετε τους servers της freehostia, έχουμε και μια δουλειά να κάνουμε :PPPP

2 σχόλια:

uncle είπε...

link δεν μας έδωσες έστω για να δουμε τις εικόνες!!!

Wise_One είπε...

;DDDD Καλά μιλάμε είμαι τραγικός...

wiseplace.freehostia.com

Τελικά εκεί ανέβασα το site γιατί είχε και δωρεάν account. Προς το παρόν φυσικά είναι η μία εικόνα "Under Construction". Οι άλλες θα εμφανιστούν σε λίγες μέρες που θ' αρχίσω να φτιάχνω το site.

Προτίμησα να το ανεβάσω "άδειο" και να το χτίζω online περισσότερο για δική μου ευκολία, αφού ήθελα να έχω κάτι έστω ημιτελές. Αν έλεγα να το ανεβάσω αφού το έχω ολοκληρώσει... θ' αργούσεεεε!

Το freehostia έχει πάντως κάτι γαμάτα εργαλεία. Μπορείς πχ. να κάνεις online edit ένα αρχείο κι όχι να το δουλεύεις τοπικά στο pc σου και κάθε φορά να το ανεβάζεις στο server. Έχει δικό του ftp manager, online διαχείριση του site... Με λίγα λόγια δε χρειάζεται να μπλέξεις με δικά σου προγράμματα, τα έχουν αναλάβει όλα αυτοί.