Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

DZone Refcardz

Πριν λίγες βδομάδες, ανακάλυψα το DZone. Πολύ υλικό για developers, μπορείς να βρεις πολλά και ωραία πράγματα. Νέα links, προγράμματα, services κλπ που θα σε βοηθήσουν στο developing. Τέλος πάντων, γαμάτο site.

Αν πας από πάνω αριστερά στο DZone Network > Refcardz, βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή υλοποίηση για εργαλεία developing.

Πρόκειται στην ουσία για "σκονάκια" ενός συγκεκριμένου θέματος, ένα pdf που μπορείς να έχεις συνεχώς μαζί σου με μαζεμένες διάφορες πληροφορίες.

Εγώ κατέβασα πρώτα πρώτα το RefCard για Core Java. Έχει σχεδόν τα πάντα. Κάνει ένα τάχιστο reference στη γλώσσα. Πάρτε λίγο μάτι.

Το παρακάτω screenshot έχει τα πακέτα της Java και μερικές πληροφορίες για τους πρωταρχικούς τύπους δεδομένων. Όχι κι άσχημο ε;

Το συγκεκριμένο RefCard, είναι τέλειο για τον αρχάριο developer που θέλει να έχει κάποια πράγματα μαζεμένα για όταν τα χρειαστεί.

Γυρνώντας στα RefCardz που έχουν φτιάξει, αναφέρω κάποια ακόμα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Core CSS, Getting Started With MyEclipse, PHP, Core .NET, C#, Getting Started With Ajax, κι έχει ένα σωρό άλλα.

Το κατέβασμα των RefCardz είναι δωρεάν, μόνο που κατά τη διαδικασία εγγραφής θεωρούν ότι είσαι επαγγελματίας developer (δηλ. required fields) ζητώντας πληροφορίες για την εταιρία που δουλεύεις, τί θέση έχεις, πόσα άτομα απασχολεί η εταιρία κλπ.

Anyway, ρίξτε μια ματιά γιατί μπορεί να βρείτε κάτι που θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: