Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

In the Name of King

Δε μπορώ να καταλάβω, ο Uwe Boll έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει κάθε καλό video game;

Η αρχή έγινε με το Alone in the Dark. Μπορεί να μη το έπαιξα το παιχνίδι, η ταινία όμως ήταν χάλια. Δε βλεπόταν μιλάμε. Μετά ο πανέξυπνος είπε να κάνει ταινία και το Bloodrayne. Είδα την ταινία αμέσως μετά που έπαιξα το παιχνίδι. Μπλιαχ κι αυτή. Η Kristanna Loken τουλάχιστον είναι και γαμώ. 

Πάμε τώρα στο In the Name of King (A Dungeon Siege Tale). Προφανώς είναι το παιχνίδι Dungeon Siege. Ελάχιστα το έπαιξα να πώ την αλήθεια. Την ταινία την είχα σταμπάρει από τότε που έβγαιναν τα τρέιλερ. Εντάξει, καλά γραφικά αλλά γενικότερα gtp. Το μαύρο της το χάλι έχει κι αυτή. Κρατάει και 2 ώρες και στη μία ήδη βαριέσαι. Η πλοκή εκτυλίσεται πολύ αργά. Άντε λες στους τίτλους τέλους έχει 2 τραγούδια των Blind Guardian (Carry the Blessed Home & Skalds and Shadows) κι ένα των Hammerfall (The Fire Burns Forever).

Η βλακεία είναι ότι ο Uwe βάζει γαμάτους ηθοποιούς να παίζουν στις ταινίες του, αλλά αυτές καθαυτές είναι μαλακίες! Κι ο μάγκας δε σταματάει εδώ! Βγήκε Alone in the Dark II, Farcry κι ετοιμάζει τη δεύτερη συνέχεια του Bloodrayne κι άλλες δύο ταινίες που βασίζονται σε παιχνίδια. Δηλαδή έλεος. Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει!

5 σχόλια:

uncle είπε...

έλα τώρα το In the name of the king είναι ωραία ιστοριούλα. Παίζει και ο Jason και στο τέλος σκοτώνεται και ο αντιπαθείς (σε μένα) Ray Liota

uncle είπε...

PS. μη μπεις στον κόπο να δεις το Alone in the Dark 2 γιατί είναι μακράν το χειρότερο sequel σε ταινία που ήταν απο την αρχή χάλια.

Wise_One είπε...

Σε σχέση με τις υπόλοιπες ναι, είναι καλύτερη ταινία. Τα κοστούμια των Κραγκ πάντως ήταν πανάθλια. Καταλάβαινες ότι πρόκειται για κοστούμι. Έκαναν και γαμώ τα γραφικά αλλά τα συγκεκριμέν κοστούμια ήταν άθλια.

Πάντως αυτό που μ' άρεσε περισσότερο είναι οι κινήσεις που είχαν οι χαρακτήρες. Ανάλογα φαντάζομαι με τον τρόπο που μάχονταν στο παιχνίδι, έτσι κινούνταν και στην ταινία.

uncle είπε...

PS 2: μη δεις ούτε το Bloodrayne 2

Wise_One είπε...

To Bloodrayne 2 πρόλαβα και το είδα πριν πολύ καιρό βέβαια. Σκατά είχαν στο κεφάλι τους όταν έγραφαν το σενάριο;