Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Website *Update*

Δεν είπα ότι ξεκίνησα να φτιάχνω το site μου; Ντάξει, κάτι πάω να κάνω για το σχεδιασμό του layout, τα CSS όμως είναι λίγο άστα να πάνε και θα πάρει λίγο καιρό μέχρι να τα σταθεροποιήσω. Το layout θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Τώρα είναι απλά φρικιαστικό. Θ' αρχίσω να κλέβω κώδικα από διάφορα site. Beware the cloaked coder!

Τα χρώματα στα πλαίσια θ' αλλάξουν, αρκετές εικόνες θα μπουν (και μάλλουν θ' αντικαταστήσουν τα navigation links), το άσχημο μπλε χρώμα και λωρίδα κάτω απ' τα links θα βγει, γραμματοσειρές θ' αλλάξουν, το πρόγραμμα που ανέβασα δεν κατεβαίνει (πρέπει να το ζιπάρω μάλλον)...

Θα πάρει αρκετό καιρό μέχρι να βγει κάτι "σοβαρό" αλλά θα το συνεχίσω γιατί είναι γαμάτο.

Cheerio.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Keep up the good work my friend...
Css and Javascript for the win...Haha..

Wise_One είπε...

Εννοείται ρε σύ! Βέβαια αν μας είχαν δείξει στη σχολή λίγο σοβαρό CSS θα ήταν καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

Ναι δικιο εχεις.Και μενα μου είναι απορία γιατί μας δείχνουν μόνο Javascript...? Μόνο αυτό το εξάμηνο ο κουρού μας έδειξε λίγα πράγματα για τα css.Μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα για τα css είναι η http://www.csszengarden.com/ .

Wise_One είπε...

Απ' τη μια το καταλαβαίνω γιατί επικεντρώνονται στη JavaScript, το μάθημα λέγεται Προγραμματισμός Διαδικτυακών Εφαρμογών και μας δείχνουν προγραμματισμό!

Απλά δείξε κάτι ρεαλιστικό ρε γαμώτο. Πώς να φτιάξουμε ένα site, πώς να το σηκώσουμε... όχι μόνο το προγραμματιστικό κομμάτι.