Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Starbucks

Την Παρασκευή πήγαμε μ' ένα φίλο μου στο Carrefour μέσα στη Θεσσαλονίκη, να δούμε κάποια πράγματα να πάρουμε. Τελικά δεν πήραμε τίποτα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Φεύγοντας, λέμε να κάτσουμε για καφέ και μάλιστα στο Starbucks να δούμε περί τίνος πρόκειται.

Πάει να φέρει 2 καφέδες κι όταν έρχεται τον βλέπω να μου φέρνει ένα πράγμα το οποίο περισσότερο με κόκα κόλα έμοιαζε. Μου λέει δεν κάνουν "φραπέ" αλλά έχουν ένα παρόμοιο δικό τους. Τελικά το ζουμί δεν πινόταν. Ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Με το ζόρι το ήπια. Μισό κιλό παγάκια κι από γεύση... άσ' τα.

Για να λέμε και την αλήθεια όμως, είχε γεύση πραγματικού καφέ. Το καταλάβαινες ότι ήταν φρεσκοκομμένος. Αν έπαιρνα ζεστό καφέ θα ήταν καλύτερα μάλλον.

Δεν ξέρω αν φταίει που εμείς οι Έλληνες έχουμε συνηθίσει στο nescafe, αλλά με το που πίνεις κάτι διαφορετικό σε "χτυπάει" άσχημα. Πάντως ζεστό καφέ από εκεί θα ήθελα να πιώ.

Μπορεί να φταίει η τοποθεσία του καταστήματος, αλλά πληρώσαμε εντελώς λογικό ποσό για τον καφέ. Ήταν 3,30 αν θυμάμαι καλά, όσο δηλαδή πληρώνεις και στην Αριστοτέλους ή στην παραλία ας πούμε. Άρα γιατί το κακό όνομα; Τώρα βέβαια σκέφτομαι ότι στο κάταστημα της Λ. Νίκης ίσως έχει και 5 ευρώ ο καφές....

Τέλος πάντων, δεν πρόκειται ποτέ να μάθω γιατί δεν πρόκειται να πάω μέχρι εκεί για ένα καφέ. Το μόνο καλό που βλέπω, είναι το γνωστό "one coffee to go, please".

1 σχόλιο:

ROCK 2 THE BONE είπε...

Yπερτιμημένα αδελφέ τα starfucks.