Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

WMP sucks big time!!!!!

O Windows Media Player είναι επιεικώς μαλακία πρόγραμμα, και περισσότερο στο managing συλλογής μουσικής. Πρέπει απλά να καταργηθεί.

Κάθε φορά που θέλω ν' αλλάξω την playlist στο media player μου, πρέπει να κάνω προσευχή στο Θεό, θυσία στον Ιμχοτέπ και να κάψω Drakkar για τον Οντιν.


Η Library σου γαμάει την κατηγοριοποίηση αν δει και την παραμικρή παραλλαγή στα tags κι άντε να το διορθώσεις. Ο masstager του wmp είναι μάπα. Ακόμα κι αν διορθώσεις το πρόβλημα, η αλλαγή στη Library δε θα διορθωθεί αμέσως.

Στην περίπτωση δηλαδή που θες να κατεβάσεις εξώφυλλα, ακόμα χειρότερα. Η υπηρεσία τους είναι επιεικώς για το πούτσο. Αν το άλμπουμ σου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο μ' ένα της database τους, δεν έχεις πρόβλημα. Παίρνεις το εξώφυλλο και καθάρισες. Αν όμως δε το έχουν και μάλιστα υπάρχει διαφοροποίηση στα τραγούδια (αριθμός κομματιών κλπ), τα πράγματα γίνονται ιπουτάνα. Άντε να κάνεις αλλαγές. Στην καλύτερη θα κάνεις μια απλή αντιστοίχιση. Στη χειρότερη όμως θα πρέπει να κάνεις το 10ο τραγούδι 9ο, το 9ο 8ο... καταλάβατε.

Βαριέμαι αφάνταστα ν' ασχολούμαι μ' αυτό το σκατοπρόγραμμα. Δεν πρόκειται να ξανακατεβάσω εξώφυλλα για το media player (λες και τα βλέπω καθόλου).

Ο WMP κατά τη γνώμη μου συμπεριλαμβάνεται στα χειρότερα προγράμματα ever.

2 σχόλια:

uncle είπε...

μάθε να χειρίζεσαι το πρόγραμμα!! (αν και έχεις δίκαιο σε μερικά) αλλά μου θυμίζεις εναν μπάρμπα πελάτη που έχουμε ο οποίος έβαλε ubuntu γιατί του είπε ένας φίλος του ότι τα windows ήταν του κώλου. και δεν ξέρει να χειρίζεται τον υπολογιστή (για να μη πω καθόλου) και ισχυρίζεται ότι το πρόγραμμα μας δεν τρέχει ενώ πριν έτρεχε.

Wise_One είπε...

Δίκιο έχεις, δεν το παίδεψα πάρα πολύ. Άλλωστε αν απ' την πρώτη δυσκολία τα παρατούσαμε...

Απλά οι dudes της Microsoft, θέλοντας να κρατήσουν φιλικό το περιβάλλον, έχουν βάλει τόσα πολλά limitations που καταντάει λίγο κουραστικό.

Ευτυχώς πάντως λίγες είναι οι περιπτώσεις που έχω πρόβλημα, αλλιώς ή θα είχα σπάσει το λαπτοπ ή το mp3 player.