Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Lord of the Dance

Χθες με την παρέα πήγαμε στο Θέατρο Δάσους όπου ήρθε η ομάδα του Michael Flatley. Πρόκειται για γαμάτο tap-dancing.

Η αλήθεια είναι ότι δύο της παρέας παραξενεύτηκαν όταν τους είπα ότι θα πάω κι εγώ μαζί τους για να βγάλω εισιτήριο. Τουλάχιστον μια βδομάδα πριν λιγουρευόμουν την παράσταση όταν την έβλεπα στην τηλεόραση (διαφημίσεις).

Ένα μόνο έχω να πώ: ό,τι πιο γαμηστερό έχω δεί ΠΟΤΕ! Πραγματικά ξεπερνάει και τις συναυλίες που πήγα το τελευταίο εξάμηνο, μαζί! Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Κυριολεκτικά έμεινα από αυτά που έκαναν.

Η ομάδα του είναι απλά γαμάτη! Κάνουν τρελά πράγματα με τα πόδια τους. Και συγχρονισμένοι τέλεια. Αυτό είναι το τρελό.

Το tap-dancing τους σε συνδυασμό με τη μουσική, έφτιαχνε μια πραγματικά επική ατμόσφαιρα. Πρέπει να είσαι εκεί για να το καταλάβεις.

Οι άντρες παρουσίαζαν επιβλητικό, "σκοτεινό" tap-dancing κι εκεί που λες "πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει;", έρχονται οι κοπέλες και με κάτι ανάλαφρα πηδηματάκια σ' αφήνουν μαλάκα ν' αναρωτιέσαι "πώς διάολο στρίβουν έτσι το πόδι;". Κι όλες ήταν θεογκόμενες (από εκεί τουλάχιστον που ήμασταν). Αν χόρευαν βέβαια μαζί, μιλάμε για tap-dancing machine gun style. O Michael Flatley ήταν άψογος. Τρομερός performer. Γαμάτο tap-dancing και γενικότερα παρουσία.

Επειδή ουσιαστικά λέω μαλακίες, προσπαθώντας να περιγράψω κάτι που δεν περιγράφεται, σταματάω εδώ και δίνω κάποια βίντεο από το Youtube. Αν όντως είχαμε κι εκεί πάνω τόσο μεγάλο stage, θα μιλούσαμε για σούπερ-ουάου-υπερθέαμα. Χθες ήταν απλά υπερθέαμα.

Σήμερα είναι νομίζω η τελευταία τους μέρα. Προλαβαίνετε να πάτε. Εισιτήρια από βιβλιοπωλείο Ιανός στην πλατεία Αριστοτέλους.

http://www.lordofthedance.com/

Lord Of the Dance - Cry of the Celts [Michael Flatley]

Riverdance (Lord of the dance)
Michael Flatley Lord of the dance
Michael Flatley - Victory Feet of Flames
River Dance Finale~Michael Flatley & Jean Butler
Riverdance "Thunderstorm"

4 σχόλια:

uncle είπε...

Πρέπει να είσαι πολύ αδερφή τελικά!!
Δε σε ξέρω δε με ξέρεις.
Τέλος!

;-)

rockordie είπε...

Πολύ δύσκολο να ήταν "άψογος "ο Flatley αφού έχει κάποια χρόνια που σταμάτησε...μόνο τις χορογραφίες κάνει.

Wise_One είπε...

@uncle: Εμένα λες αδερφή αλλά ο άλλος από κάτω σου ξέρει και πότε σταμάτησε ο Flatley!!! :D

@rod: Να πώ την αλήθεια δε ξέρω ποιός στο καλό ήταν ο frontman. Υπέθεσα ότι ήταν ο Flatley. Πάντως κι ένας φίλος μου σήμερα μου είπε ότι δεν ήταν αυτός οπότε...

uncle είπε...

ο από κάτω μου είναι κραγμένη εδώ και χρόνια, για σένα έχασα πάσα ιδέα!!!