Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Lost

Κόλλησα κι εγώ. Τόσοι φίλοι μου το βλέπουν κι εγώ τόσο καιρό δεν είχα ενδώσει. Δεν το είχα παρακολουθήσει καθόλου στην τηλεόραση. Ήξερα πάνω κάτω περί τίνος πρόκειται αλλά δεν ασχολήθηκα.

Πήρα τα πρώτα επεισόδια από τον κολλητό μου αλλά δεν ξεκίνησα να βλέπω.

Προχθές το βράδυ που άνοιξα τηλεόραση, έπεσα πάνω σ' ένα επεισόδιο στον ΑΝΤ1. Το είδα ελάχιστα και μετά που πήγα στον υπολογιστή έβαλα να δώ το pilot. Αυτό και μόνο έφτανε.

Κι ένας άλλος λόγος για να βλέπουμε Lost είναι αυτός.

4 σχόλια:

leonpant είπε...

Για έναν παράξενο λόγο από την πρώτη στιγμή δεν μου έκανε καμία εντύπωση το Lost. Ενώ δεν ήξερα τι ήταν , δεν ήθελα καθόλου να το δω. Μπορεί αντιθέτως να βλέπω σειρές που δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο αυτό ( π.χ. Detective Monk ) , αλλά αυτό δεν μπορώ να ξεκινήσω να το παρακολουθώ. Όλοι βέβαια λένε ότι θα κολλήσω αν ξεκινήσω , αλλά δεν μου προκαλεί το ενδιαφέρον.Ωραίος ο λόγος πάντως :-D.

Wise_One είπε...

Στην αρχή κι εμένα δε μου έκανε εντύπωση γιατί μου φαινόταν πολύ μονότονο. Αλλά τελικά καμία σχέση :)

Ανώνυμος είπε...

Eίναι τρελό κολλημα η σειρά! Τελείωσα και τον 3ο κύκλο είδα ένα επεισόδιο απ' τον 4ο γενικά μεγάλη πόρωση. Αλλά κάπου κάνει κοιλιά. Για μένα η καλύτερη σειρά ever.

Wise_One είπε...

Το κόβω κι εμένα να γίνεται απ' τις αγαπημένες μου. Πάντως αυτό για την κοιλιά το άκουσα κι από φιλαράκια μου. Τουλάχιστον έλεγαν για 3-4 επεισόδια που ήταν αρκετά ανούσια. Τώρα για πόσα ακριβώς αναφέρεσαι...