Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Idle...

Έχει εδώ και μια βδομάδα βασικά που βαριέμαι αφάνταστα ν' ασχοληθώ με το blogging. Αφάνταστα όμως. Απ' τις λίγες φορές κιόλας που δε κάνω post για μία ολόκληρη βδομάδα...

Εντάξει, για να είμαστε ρεαλιστές είναι και χρονοβόρο. Αν ειδικά παρακολουθείς αρκετά blogs, είναι ακόμα χειρότερο. Σε περιπτώσεις που τα περισσότερα απ' τα blogs που έχω στον Google Reader έχουν νέα posts, μου παίρνει μερικές φορές και κανα 2ωρο για να διαβάσω τα posts. Θα μου πεις δε χρειάζεται να διαβάζεις τα πάντα, γι' αυτό και τώρα τελευταία διαβάζω αυτά που μου τραβάνε την προσοχή.

Απλά δε ξέρω, ίσως να κουράστηκα να γράφω κάθε τρεις και λίγο. Στην αρχή έβλεπα το blogging πολύ θετικά, τώρα λίγο διαφορετικά. Δε μπορώ να πώ ότι "αναγκάζομαι" να γράφω ή να διαβάζω άλλα ιστολόγια, απλά το βλέπω λίγο διαφορετικά.

Και το κακό είναι ρε γαμώτο ότι έχω ένα σωρό θέματα να γράψω. Τελικά κάθε φορά που λέω "άσε, θα το γράψω αύριο" τελικά το αφήνω και περνάει καιρός.

Αυτή τη στιγμή έχω σημειωμένα να γράψω για 5 θέματα. Μάλλον θα το βάλω σκοπό αύριο να τα γράψω να τελειώνω γιατί που και που τα γυροφέρνω στο μυαλό μου και τα σκέφτομαι συνέχεια.

Αυτός είναι ένας λόγος που μπαίνω ολοένα και λιγότερο στο προφίλ μου στο Myspace. Ψιλοβαρέθηκα να πώ την αλήθεια αν και τώρα τελευταία δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο. Ψάχνομαι αρκετά με το NetBeans 6.0 και με προγραμματισμό γενικότερα. Οπότε καταναλώνω αρκετό χρόνο εκεί. Θέλω και κάποια στιγμή να δώ λίγο καλύτερα το Facebook. Ρε γαμώτο εντάξει, έκανα λογαριασμό αλλά δε το έψαξα καθόλου. Όλοι λένε ότι είναι καλύτερο απ' το Myspace και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω αφού το βλέπω κι εγώ. Είναι πολύ πιο "καθαρό".

Η πλάκα είναι ότι τώρα αρχίζω διαβάσματα για την εξεταστική οπότε χλωμό το κόβω να κάνω όλα τα παραπάνω αλλά κουβέντα να γίνεται. Κάποια στιγμή θα τα κάνω. Μετά την εξεταστική θα είναι, μετά το καλοκαίρι θα είναι.....

Καλά το πρόγραμμα της εξεταστικής είναι τραγικό. Εντελώς ευγενικά θα πώ ότι "με γάμησε". Μιλάμε την πρώτη εβδομάδα των θεωριών, δίνω τις 5 απ' τις 7 θεωρίες. Και μάλιστα τις 4, από 2 σε 2 διαδοχικές μέρες!!! Τρέλα! Θα φάμε καλά.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω δε βρισκω ποτε κουραστικο το blogging αν εχω ορεξη.Εγω διαβαζω τους τιτλους και τις πρωτες γραμμες και αν μου αρεσει διαβαζω ολο το ποστ.Διαβαζω πολλα μπλογκς γιατι πολλα ειναι αυτα που εχουν ενδιαφερον.Τα πολυ μεγαλα ποστ τα προσπερναω ή αν εχουν ενδιαφερον τα αποθηκευω για να τα διαβασω καποια αλλη στιγμη.
Και εγω αναβαλω πολλες φορες να γραψω κατι.Κανω ομως και επιλογη αναμεσα σε αυτα που θελω να γραψω, δε γινεται να τα γραφουμε ολα και να μαθαινουν τα παντα για μας οι αναγνωστες.Αν θελω να μιλησω για καποιο θεμα αλλα δε βαριεμαι να το κανω ποστ, παω σε καποιο αλλο μπλογκ που εχει γραψει γι' αυτο και το σχολιαζω.
Το facebook δεν εχω καταλαβει, τι ειναι;;
Σε τι σχολη εισαι;

Erisadesu είπε...

egw lew oti vreikes gkomena gia afto variese na asxolitheis.

Wise_One είπε...

@anisixos: Απλά ξες τί γίνεται; Όταν καθυστερείς συνέχεια να γράψεις τα posts που θες (ειδικά αν είναι λίγο μεγάλα), μαζεύονται και βαριέσαι ακόμα περισσότερο!

Το Facebook είναι community site όπως και το Myspace. Απλά είναι πιο "σοβαρό" ρε παιδί μου.

ΤΕΙ Πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη.

@eri: Αυτό το αναβάλω προς το παρόν. Δε χρειάζεται να 'χω τέτοια στο κεφάλι μου ακόμα.

Unknown είπε...

Εμένα φίλε μου, μου την δίνει το ψυχαναγκαστικό των bloggers...να γράψω σχόλιο για να μου γράψουν...κοκ

Κώστας είπε...

"το ψυχαναγκαστικό των bloggers...να γράψω σχόλιο για να μου γράψουν...κοκ"

Γιατί ρε samael δεν περιορίζεσαι να σχολιάζεις μόνο αυτά που βρίσκεις ενδιαφέροντα?
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το αμόκ με το πόσο δημοφιλές είναι το κάθε blog.
Εγώ προσωπικά γράφω όποτε γουστάρω και σχολιάζω όποτε και όποιον θέλω.

Ποτέ δεν περιμένω και ούτε ανέφερα ποτέ για παράδειγμα στον wise να μπει στο blog μου ή να το βάλει link στο δικό του.Ας μην το κάνει ποτέ. Στα παπάρια μου. Εχουμε αρκετές σκοτούρες στις κεφάλες μας πιστεύω και δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε και άλλα ψυχαναγκαστικά!

Καλό απόγευμα παίδες. Πάω να δω τον γαύρο με τον βάζελο μέσα απο την ουδέτερη ματιά μου! Ας νικήσει ο καλύτερος, αρκεί να χάσει ο γαύρος...

Wise_One είπε...

Δε το βλέπω έτσι. Δε κάνω τα διάφορα posts μου ντε και καλά για να σχολιάσει ο άλλος. Μου αρκεί που το δημοσιοποιώ και το μοιράζομαι με τους άλλους. Αν θέλουν να σχολιάσουν έχει καλώς. Δε σκοπεύω να γίνω το σούπερ ντούπερ blog :)

Κι εμείς τώρα το βράδυ θα μαζευτούμε να δούμε το παιχνίδι. Δεν ασχολούμαι με ποδόσφαιρο αλλά κι εγώ θέλω να χάσει ο Γαύρος.

Κώστας είπε...

Δυστυχώς μας την έσπασε ο Γαύρος.....
Το μόνο καλό της βραδιάς ήτο οι ρετσίνες, το κοντοσούβλι, τα σουβλάκια, τα μπιφτέκια,τα λουκάνικα και...το sprite(συνοδευτικό της ρετσίνας)!
Εκτός του ότι κέρδισε ο γαύρος μας την έσπασε ακόμη που ο μάστορας που μας έφερε τα κρέατα ξέχασε να φέρει και καμμιά πατάτα....Όλα στραβά και ανάποδα αυτό το βράδυ. Μέχρι και ο καΛΟΥΑ καΛΟΥΑ γκολ έβαλε...

Σοφέ έχω μετατρέψει το blog σου σε αθλητικογαστρονομικό....

Wise_One είπε...

Καλά μη νομίζεις, κι εμείς μαζευτήκαμε σε σπίτι και τσακίσαμε κρέατα...

Μετά το 3-0, ο φίλος έκανε split screen στην οθόνη του κι έβαλε στη δορυφορική τσόντα για να βλέπουμε και κάτι ουσιώδες... Δεν είχε άλλωστε μεγάλη διαφορά με το άλλο μισό της οθόνης :DD

Unknown είπε...

@κωστα:Φίλε μου αυτό εννοώ κι εγώ, δεν λέω ότι το κάνω, γενικά μιλάω, πλάκα μου κάνεις; Απλά το παρατηρώ σε άλλα blogs που μπαίνω που καταντούν σαν "ανταλλααγές σχολίων". Ήμαρτον!

Εξάλλου η ζωή δεν είναι μέσα σε μια οθόνη υπολογιστή.

Καλημέρα.

ΥΓ.Ο Θρύλος...γάζωσε πάλι.

Κώστας είπε...

Wise
καλα έκανε ο φίλος σου κι έβαλε τσόντα. Η Jena Jameson προσφέρει απείρως καλύτερο θέαμα απο τον....Τζιώλη!!
Και ας μην συγκρίνω τα φωνητικά της με αυτά του...Κωλομπαρίνι που μετέδιδε τον αγώνα! Η μέρα με την νύκτα σε λέω!

samael
Κάπου κάνεις λάθος.
Ο Ηρακλής γάζωσε πάλι. Σους 8 οι παλιόγριες. Που θα πάει, θα ξαναπαίξουμε για το κύπελλο. Κι εκεί δεν θα έχει...Πολατιάν να σφυρίζει ;-Ρ

Καλό βράδυ