Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Αποτελέσματα πρώτης δημοσκόπησης

Στη δημοσκόπηση (ελληνιστί poll) που είχα βάλει πριν καιρό, έχουμε αποτελέσματα. Επίσπευσα τη μέρα λήξης γιατί μ' ενδιαφέρει να βάλω κάποια άλλη. Ακολουθούν τ' αποτελέσματα. Κι επειδή είμαστε και πολύ σούπερ ντούπερ κομπιουτεράδες, έβαλα και γράφημα με τα ποσοστά (doooh!! δύσκολο!).

Πώς σας φαίνεται το blog;

Τέλειο!!! :  2 ψήφοι 6%
Καλό! :  19 ψήφοι 61%
Ετσι κι έτσι... :  4 ψήφοι 12%
Χμ... :  3 ψήφοι 9%
Διέγραψέ το τώρα! :  3 ψήφοι 9%
ΣΥΝΟΛΟ: 31 ψήφοι


Καταρχήν να ευχαριστήσω όσους βαθμολόγησαν υψηλά το blog μου. Προσπαθώ για το καλύτερο. Ξέρω ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο από πλευράς αισθητικής ή περιεχομένου αλλά στους μήνες που είναι ενεργό υπάρχει αξιόλογη κίνηση, πράγμα που με εξέπληξε θετικά. Αυτοί που έβαλαν "Διέγραψέ το..." ελπίζω να βρουν έναν αργό κι οδυνηρό θάνατο με Εφη Θώδη στη μέγιστη ένταση ακριβώς δίπλα στ' αυτιά τους :)))

Αυτές τις μέρες θ' ανεβάσω νέα δημοσκόπηση επομένως όσοι πιστοί προσέλθετε. Η νέα και οι επόμενες δημοσκοπήσεις θα είναι λίγο τετριμμένες αλλά μ' ενδιαφέρει να δώ κάποια στατιστικά για τ' άτομα που μ' επισκέπτονται.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμένα φίλε μ' αρέσει η σελίδα σου , METAL RULEZ! Οι άσχετοι και αλλόμουσοι (sic) λογικό είναι να εντυπωσιάζονται μόνο από Πέγκυ Ζήνα...Καλή συνέχεια!

Wise_One είπε...

Metal πάντα Rules!! Πάντως χαίρομαι που γενικότερα σας άρεσε το blog άσχετα αν δε διαχωρίζω αυτά που γράφω (metal - offtopic).

leonpant είπε...

Είναι πολύ ωραίο blog , και δεν έχει καμία σημασία που δεν διαχωρίζεις τα θέματα. Είναι μια χαρά και έτσι.
Υ.Γ. Λυπάμαι όποιον ψήφισε διέγραψέ το τώρα για τον αποτρόπαιο τρόπο θανάτου :-D

leonpant είπε...

Επίσης Metal Rulez !!

uncle είπε...

lol.... χειρότερος θάνατος θα ήταν να πήγαινες γεμάτος λύσσα να αγοράσεις με τα λιγοστά σου λεφτά το καινούριο σούπερ ντούπερ ντίτζι τον Nightwish και να ακουγόταν απο τα speakers η Θώδη!

Wise_One είπε...

LOOOOOL!!! Priceless!!!