Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

Armaggedon...

Μιλούσα μ' ένα φίλο μου πριν λίγο στο τηλέφωνο και μου είχε πολύ άσχημα νέα...

Πήρε το Framing Armaggedon των Iced Earth και ξενέρωσε απόλυτα. Από χθες το άκουσε 5-6 φορές και δε μπορεί να το χωνέψει με τίποτα. Προσπαθεί μου λέει να του αρέσει αλλά τζίφος.

Αυτό φυσικά μου κατέστρεψε την ψυχολογία αφενός επειδή οι Iced Earth είναι απ' τ' αγαπημένα μου συγκροτήματα κι αφετέρου επειδή ο Schaeffer όπως λέει έριξε άπειρη δουλειά πάνω στο άλμπουμ.

Ο Αλέξης (ο φίλος μου) μου λέει ότι το τελευταίο των Demons & Wizards είναι απείρως καλύτερο αυτού. Αλλαξαν λέει τον ήχο πάρα πολύ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αύριο πρωί πρωί θα πάω να πάρω το άλμπουμ κι ελπίζω όσα μου είπε να διαψευστούν. Κακά τα ψέματα, τ' ακούσματα του έχουν διαφοροποιηθεί λίγο απ' τα δικά μου αλλά κι αυτός συνεχίζει (μάλλον) να είναι φίλος των Iced Earth...

Αύριο μέχρι τις 12 το μεσημέρι λογικά θα κάνω και post με τις εντυπώσεις. Με τις εκλογές και την εξεταστική ξέχασα την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ.

Οπως είπα ελπίζω να διαψευστεί ο φίλος μου. Δε γουστάρω ένα συγκρότημα που έχω σε μεγάλη υπόληψη να πέφτει τόσο κάτω...

6 σχόλια:

Κώστας είπε...

"κι αφετέρου επειδή ο Schaeffer όπως λέει έριξε άπειρη δουλειά πάνω στο άλμπουμ."

Σε κάθε νέο του άλμπουμ το ίδιο λέει ο κύριος Jon Schaffer. Επειδή το λέει(για λόγους marketing), δε σημαίνει ότι το κάνει κιόλας.

Δε το άκουσα πάντως ακόμα το νέο σιντάκι τους,επομένως δεν έχω άποψη...

Wise_One είπε...

Δε ξέρω ρε συ. Απλά μετά από 3 χρόνια περιμένεις κάτι καλό. Πόσο μάλλον όταν είναι μεγαλεπήβολο σχέδιο... Ολα θα λυθούν αύριο το πρωί.

uncle είπε...

ας μου επιτραπεί να πω και τι δική μου γνώμη μιας και έχω τα άλμπουμ τον αμφοτέρων.

Εμένα μου άρεσε το Framing, είναι δυνατό, είναι Iced Earth, είναι καλό σε γενικές γραμμές, και μη ξεχνάμε οτι ο Owens είναι από τους πολύ καλούς τραγουδισρές τις σκηνής.

Απο την άλλη δεν είναι Barlow. Το σφάλμα όλων πιστεύω είναι οτι πάντα συγκρίνουν κάτι με κάτι ανόμοιο (Framing Armageddon - Dark Saga), οπότε λογικό είναι και να γέρνει η ζυγαριά για οποιονδήποτε λόγο.
Το ίδιο έγινε και με τους Priest.
Όλοι μα όλοι συνέκριναν τα δισκάκια με Owens με το Painkiller. Το θεωρώ τραγικό. Γιατί δεν το συνέκρινε κανείς με το Sad Wings of Destiny ή το Rock a Rolla?

Απο την άλλη για τους Demons & Wizards έχω να πω μόνο ένα, οτι ο 2ος τους είναι μεγάλη πατάτα σε σχέση με τον 1ο τους. Και δεν μπαίνω καν στον κόπο να συγκρίνω το Demons με το καινουριο τον Iced Earth, γιατί πάλι δε θα βγεί τίποτα.

Wise_One είπε...

Εχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό που λες. Οι περισσότεροι το συγκρίνουμε άσχετα αν δε θέλουμε.

Αλλωστε όπως έχω πεί, ο Owens ούτε στους Iced Earth μ' ενόχλησε ούτε στους Judas Priest.

Πάντως για το δεύτερο των Demons & Wizards δε συμφωνώ αλλά τέλος πάντων.

Unknown είπε...

Ο καθένας όπως την βρίσκει. Εμένα η προσωπική μου άποψη για το νέο album των ICED EARTH εξακολουθεί να είναι η ίδια. Δεν είναι κακό, απλός μέτριο.

Giannis P. είπε...

Πιστεύω να το ακούσω κάποια στιγμή, αν και δεν περιμένω πολλά πράγματα για να είμαι ειλικρινής