Δευτέρα 28 Μαΐου 2007

2007: Βρέχει μέταλλο (μέρος 2)


Machine Head - The Blackening
Αυτό το άλμπουμ είναι άψογο. Τελείως κολλητικό. Μπορεί να βρίσκεται μες στο cd player συνεχώς και να μη βαριέσαι να το ακούς. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με τους εν λόγω κυρίους, όμως το The Blackening με πώρωσε αφάνταστα. Φοβερή μουσική, παρανοϊκά solos και η χαρακτηριστικότατη φωνή του Robb Flynn δημιουργούν άπαιχτο συνδυασμό. Σίγουρα στα καλύτερα άλμπουμ του 2007.



Therion - Gothic Kabbalah
Εντάξει, η μουσική τους δεν είναι και η πιο συμβατική. Μόνο το Theli έχω το οποίο είναι άπαιχτο. Πάντως αυτό το άλμπουμ είναι πολύ καλό. Οπου και να δω στο Ιντερνετ βλέπω καλές κριτικές. Δεν το άκουσα πολλές φορές αλλά έστω κι απ' αυτό μου φάνηκε πολύ συμπαθητικό. Ε, οι reviewers ξέρουν καλύτερα.


Wizard - Goochan
Μετά από ένα πολύ άκυρο άλμπουμ (Magic Circle), οι Γερμανοί επιστρέφουν με δυναμίτη! Το power metal τους είναι τέλειο. Πιασάρικα τραγούδια και headbanging ώς εκεί που δεν πάει. Θυμίζει αρκετά προηγούμενες δουλειές τους όπως το Odin. Το άλμπουμ τελειώνει και δεν κατάλαβες πότε το άκουσες. Δε πιστεύω ότι θα είναι στα καλύτερα του 2007, αλλά αξίζει σίγουρα αναφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: