Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Alleged Messiahs


Δεκατέσσερις μήνες (αν δεν κάνω λάθος) πριν, έγινε η πρώτη (σοβαρή) απόπειρα δημιουργίας metal κομματιού με το Dean of Metal να είναι το αποτέλεσμα.

Κινούμενο σε πιο "classic metal" φόρμες, αντιπροσώπευε την ολοκληρωμένη έξοδό μου στο metal χώρο με τα τότε ακούσματά μου.

Μετά από τόσο καιρό παρ' ότι δεν εξελίχθηκα ιδιαίτερα σε επίπεδο τεχνικής (:ΡΡΡ), το Alleged Messiahs επηρεάστηκε πολύ από τα τωρινά ακούσματά μου (Iced Earth συνεχώς επί 4 μήνες), τη συναυλία των Iced Earth στη Θεσσαλονίκη (σίγουρα όνειρο ζωής για μένα) και από το Nick που μου θύμισε ένα τεράστιο ριφ το οποίο είχα παντελώς ξεχάσει χεχεχε... Έχουμε και guest lead κιθάρα στο κομμάτι από τον κιθαρίστα των Faded Line (μα ποιός είναι αυτός; ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει αυτό το συγκρότημα...)

Ο τίτλος του κομματιού έχει να κάνει με όλα αυτά (καταστάσεις, ανθρώπους κλπ) που έρχονται ως σωτήρες ή μοχλοί βοηθείας στις δύσκολες καταστάσεις, αλλά ουσιαστικά κρύβουν τους μοχθηρούς σκοπούς τους κάτω από την παραπλανητική μεταμφίεσή τους.

Without further ado, το ενημερωμένο προφίλ στο ReverbNation από δεξιά καθώς και το BandCamp για κατέβασμα σε FLAC.

Στις ευχαριστίες δεν έχω να πω πολλά πράγματα, χίλια ευχαριστώ στον metal brother για όλη τη βοήθεια/σχόλια/αντιρρήσεις κατά τη διάρκεια της μίξης του κομματιού αλλά κυρίως που μου θύμισε το ριφ που ανέφερα, αν δεν το έκανε το κομμάτι δε θα ήταν αυτό που είναι... \m/

6 σχόλια:

Nick είπε...

Στο είχα πει από την αρχή, το κομμάτι γαμεί και δέρνει! \m/ :)

Υγ. Cheeres mate! [για της ευχαριστίες]

Υγ2. Έφτιαξες τα toms! \m/

Nick είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Wise_One είπε...

Χεχε κάνουμε beta testing ο ένας στον άλλο :Ρ

Σημασία έχει ότι βγάλαμε ωραία κομμάτια πριν τα Χριστούγεννα! Άντε και με τον καινούργιο χρόνο τώρα :)

Nick είπε...

;) \m/

Captain_nemo είπε...

Ο_ο και γαμώ!!!
Χρόνια πολλά βασίλη μου και πολύχρονος , να συνεχίσεις την γαμάτη δουλειά που κάνεις και να ακούμε πάντα τετοια!!!!

Wise_One είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ρε Κώστα, όπως το βλέπω δε θα σταματήσω σύντομα ;)