Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Η Wise_One Metal Productions παρουσιάζει...

...σε παγκόσμια πρώτη αποκλειστικότητα στο blog, το πρώτο τραγούδι του συγκροτήματος Me, Myself and I με τίτλο Midnight!

Στη ρυθμική κιθάρα ο Me, άγνωστος κιθαρίστας αλλά με potential να κατακτήσει το metal στερέωμα. Αν σταματήσει να κάνει θόρυβο όταν αλλάζει power chords θα είναι πολύ καλύτερα. Δε θα του το πούμε όμως γιατί είχε άγχος στην ηχογράφηση...

Στη lead κιθάρα ο Myself. Από το intro του ξεκίνησε όλο το κομμάτι, αν μάθει να παίζει πιο γρήγορα, να κάνει καλό vibrato και να κάνει σωστά mute τις χορδές, θα βγάζει τρελά σόλο.

Στα τύμπανα ο I! Ο μετρονόμος του συγκροτήματος. Σταθερός και με σωστό timing, κάνει τη δουλειά του. Δε μπορεί να παίξει ακόμα πολύ περίπλοκα πράγματα, αλλά με προσπάθεια κι επιμονή θα τα καταφέρει.

Special thanks για σχόλια/ιδέες/ήχο, στον κύριο Δεν-αξίζω-τίποτα-είμαι-άχρηστος-καλύτερα-να-πάω-να-παίξω-κομπολόι. Οι ιδέες του για τη lead κιθάρα ειδικά έκαναν μεγάλη διαφορά.

Η μίξη και το mastering έγιναν στα Wise_One Metal Studios, δεν έχουμε επαγγελματίες τεχνικούς γιατί πριν λίγες μέρες ανοίξαμε... κάναμε την καλύτερη δυνατή δουλειά για τα μέσα που είχαμε.

Θα κυκλοφορήσουν αρκετές εκδόσεις σε cd όπως και βινύλιο για τους νοσταλγούς του παρελθόντος. Η standard cd έκδοση θα περιέχει το παραπάνω κομμάτι, η special θα περιέχει το raw demo του κομματιού, η deluxe όλα τα παραπάνω μαζί με συνέντεξη για τη δημιουργία του συγκροτήματος, η special-deluxe-magnificent θα έχει και μια διασκευή στο Umbrella της ΡιΧάνα όπως και βίντεοκλιπ του συγκροτήματος να χορεύει Madonna. Το βινύλιο θα έχει για εξώφυλλο μια φωτό που θα μοιάζει εξωφρενικά πολύ στο The Return των Bathory.

Η κοστολόγηση ξεκινά από 6.66 ευρώ για τη στάνταρ έκδοση και x10 επί της προηγούμενης για κάθε επόμενη έκδοση. Πολύ υλικό για τους συλλέκτες.

Press conference και συνεντεύξεις για περιοδικά του χώρου, θα λάβουν χώρα μέσω του blog. Έχουμε ανοίξει το τηλεφωνικό κέντρο για τυχόν old-fashioned συνεντεύξεις...

Εκ της διευθύνσεως...

3 σχόλια:

Nick είπε...

Μράβοοο ρε! Και επίσημα. Ειδικά για κάποιον που ξεκίνησε να μαθαίνει πριν κάτι μήνες μόνο! Keep it up! \m/

Πολύ γέλιο το πόστ! χαχαχαχα! Ναι, ναι ναι είμαι πανάχρηστος! ;p

Υγ. Σε έχω πιάσει στα πράσα. ΔΕΝ έγραψες δεύτερη ρυθμική έτσι δεν είναι; ΜΙΛΑ ρε! Έκανες αυτό το έγκλημα έτσι; :O

Wise_One είπε...

*Γκουχ* ε... *χγμ* ...χειρότερο έγκλημα... *χμμ* έκανα duplicate τη ρυθμική *χμμμ* γιατί δε θυμόμουν τί έπαιζα *γκουχ* τελικά δεν έχει καμία διαφορά απ' το αν το άφηνα σ' ένα κανάλι...

Φφφφφ... Ορίστε το είπα! Στείλε τα τσιράκια σου τώρα...

They may break me... But they will never break my spirit...

Nick είπε...

:p Σε πρόδωσε το γεγονός ότι ακούγεται στο κέντρο ;) Ντροπή σου! 8p