Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Total Meltdown


Όχι ότι σήμερα είχε τρελή ζέστη!

Ξυπνάω στις 7 για να πάω στα ΚΤΕΛ να πάρω κάτι χαρτιά. Πρέπει να τα βγάλω φωτοτυπίες οπότε λέω θα πάω μέχρι Καμάρα γιατί είναι γεμάτη φωτοτυπάδικα να τελειώνω. Κατεβαίνω μετά Μητροπόλεως στη ΔΕΗ για να συνδέσω το ρεύμα στο καινούργιο σπίτι. Να έχω γίνει μούσκεμα εν τω μεταξύ, απ' τη Αριστοτέλους ακόμα για το 31 για ΚΤΕΛ. Ο οδηγός να μην έχει βάλει κλιματιστικό, θεωρώντας ότι τα παράθυρα κάνουν δουλειά... ειδικά μες στο κέντρο που μπορείς να τρέξεις με 200 και να κάνει ρεύμα.

Στη ΔΕΗ, έχει πρόβλημα το σύστημα και δε μπορούν να γίνουν επανασυνδέσεις! Γαμώ την καταδίκη τους! Πότε θα είναι έτοιμο το σύστημα; Τι να σου πώ ρε φίλε, περίμενε αν θες και βλέπεις (λες και δεν έχω άλλες δουλειές να κάνω). Τον πούλο η ΔΕΗ. Λέω θα πάω στο υποκατάστημα στην Αγ. Δημητρίου μπας και το 'χουν φτιάξει μέχρι να πάω. Έλα που από Μητροπόλεως μέχρι Αγ. Δημητρίου είναι όοοολο μια ανηφόρα! Οπότε κι άλλη ζέστη, κι άλλος ιδρώτας κι άλλα χαρτομάντηλα να φεύγουν με ρυθμό πολυβόλου.

Εκεί φυσικά είχε άπειρο κόσμο, σιγά μην κάθομαι να περιμένω σαν το μαλάκα, αύριο πρωί πρωί κι ας ελπίσουμε οι μαλάκες να το 'χουν φτιάξει το γαμωσύστημα. Τί διάολο ρε γαμώτο, τις προάλλες είχει πρόβλημα το σύστημα του ΚΕΠ για επανεκτυπώσεις ΑΦΜ, σήμερα η ΔΕΗ... Τι σκατά συστήματα φτιάχνουν...

Το γαμάτο ποιό είναι; Ότι Πέμπτη που θα 'χει ΤΡΕΛΗ ζέστη, έχω 12-2 εργαστήριο και θα 'μαι ντάλα μεσημέρι μες στον ήλιο... Δύο άσπρα κοντομάνικα έχω, μου φαίνεται αυτά θα φοράω όλο το καλοκαίρι... Έχω δύο περικάρπια που πήρα για την κιθάρα, μάλλον θα βγάλουν για τα καλά τα λεφτά τους τώρα. Θα πάρω και μια κορδέλα για το μέτωπο... (ντάξει είπαμε, όχι τόσο ξεφτίλα...)

Θα μετακομίσω Σκανδιναβία ρε γαμώτο... Ή Αγγλία, δε ξέρω, αρκεί να 'χει κρύο όλο το χρόνο...

1 σχόλιο:

Nick είπε...

Η κάψα άρχισε... Βοήθεια μας... Και σορτσάκια παντού! :@ Βρασμός... Παραμιλάω...