Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

New trend: Group Group Group

Κατά καιρούς διαβάζω/ακούω/βλέπω πολλές μαλακίες στο Ιντερνετ... Είναι που συνδεθήκαμε μ' όλο τον κόσμο κι οι γνώμες φεύγουν σύννεφο...

Τον τελευταίο καιρό όλο διαβάζω για γκρουπ στο facebook που είναι "για κάτι". Μαζεύονται μετά οι αργόσχολοι του facebook και "ουυυυ, έγινα κι εγώ μέλος. Είμαι σημαντικός"!

"ΔΝΤ sucks", "Ψόφο στους 300 της Βουλής", "Γιαουρτώστε τους" "Αν μαζέψω 5 δισεκατομμύρια φίλους η μάνα μου θα μ' αφήσει να πιώ την πρώτη μου μπύρα", "Πονάει ο κώλος μου", "Δε μ' αρέσουν τα σκυλάδικα", "Σαλαλαλα"....

Διαβάζω μετά έναν τύπο που λέει "ε να γίνεται αυτό κι αυτό, να κάνουμε ρε παιδιά ένα γκρουπ στο facebook". ΟΚ μαλάκα. Και; Έκανες τίποτα τώρα; Από πότε ρε πούστη μου το facebook έχει κολλητιλίκια (δε ξέρω πώς γράφεται) με τον Άρειο Πάγο; Δηλαδή και τί έγινε που κάνατε add ένα γκρουπ; ΟΚ, μαζευτήκατε 250.000 άτομα και λέτε "ω πάει κατά διαόλου ο κόσμος", "δε θα προλάβουμε να πεινάσουμε, το 2012 θα καταστραφεί ο κόσμος", "Ούγκα μπούγκα" (αυτός είναι ο κάφρος που πετάγεται).

Έχει κάποια νομική υπόσταση αυτό το πράγμα; Αν έχει πάω πάσο. Αν είναι δεδομένο ότι τα δικαστήρια θα δέχονται (σε κάποια φάση) τους υποστηρικτές ενός γκρουπ ως μέσο...αντίδρασης, πίεσης, αποδεικτικών στοιχείων... δε ξέρω πώς να το πώ, τότε θα γίνω κι εγώ ενεργό μέλος, θα κάνω προφίλ για τον πατέρα μου, τη μάνα μου, τον παππού μου, τις γιαγιάδες μου και τον 6χρονο ξάδερφό μου (μεγάλη φάτσα - άσχετο!) και το κουνέλι του άλλου μου ξαδέρφου.

Ακούω και κάποιους στη σχολή σήμερα να μιλάνε γι' αυτό το πράγμα. Κάναμε λέει αυτό το γκρουπ, μπες κι εσύ για να μας υποστηρίξεις (το έλεγε στον άλλο). Μου 'ρθε να τον αρπάξω εκείνη την ώρα. Αλλά φυσικά. 18χρονος ήταν, που το πιθανότερο είναι να παίζει όλη την ώρα WoW και Farmville και λέει ότι κάνει και κάτι. Όχι δεν πάει έτσι μαλάκα. Το Facebook είναι community site. THE END. Μπαίνεις για να ψάξεις τη γκόμενα που σου γυάλισε, να της γράψεις "thanks gia to add" (σε greeklish πάντα) και να της στείλεις μια μαλακία (πάντα μες απ' το facebook) όταν έχει γενέθλια.

Αν είναι έτσι, πάτε ΤΩΡΑ στον Άρειο Πάγο (α συνεχίσω να το λέω) και στη Χάγη ακόμα (μάλλον το γάμησα) και πείτε "κοιτάξτε μαλάκες πόσοι είμαστε, διώξτε τώρα τους παπάρες απ' τη Βουλή". Τί θα γίνει; Θ' αυξήσουν κι άλλο τους μισθούς τους και θα μείνεις με το ***** στο χέρι.

Έχει παραγίνει το θέμα με το facebook. Το facebook αυτό, το facebook το άλλο... Δε λέω ότι δεν έχει και θετικά, αλλά όχι τώρα να μου λες να μπώ σ' ένα γκρουπ γιατί θα πάμε ν' αλλάξουμε τον κόσμο. Wake up και smell τα σκατά τριγύρω...

2 σχόλια:

Nick είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι άκρως γελοίο το φαινόμενο.

Captain_nemo είπε...

εντελώς όμως :Ρ αν και σε μερικα για ν πω την μάυρη αλήθεια έγινα κι εγώ μέλος :Ρ