Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Judas Priest Frenzy!!!

Τον τελευταίο μήνα, έχω μια απίστευτη πώρωση με τους Judas Priest... Άκουσα όλη τους τη δισκογραφία και πραγματικά βρήκα κομμάτια που αξίζουν εξίσου με τα πιο γνωστά τους...

Στο δρομολόγιο από/προς ΤΕΙ, το mp3 player παίζει σχεδόν πάντα το Defenders of the Faith (τολμώ να πώ ότι μου αρέσει περισσότερο απ' το Painkiller). Τί να πώ, μου αρέσει η 80's metal... Όταν έρχομαι στο σπίτι κάνω συνήθως ένα compilation και το βάζω να παίζει. Το σημερινό:


Επιπλέον, ΤΟ κόλλημα έχω φάει με το The Sentinel... Ρε παιδιά, τί επική ριφάρα είναι αυτή στην αρχή... Το chorus απ' την άλλη σε κάνει να θες να σηκωθείς στο λεωφορείο, να χτυπιέσαι κι όλοι να σε κοιτάζουν λες και το 'σκασες από κανα ψυχιατρείο... Τα διαδοχικά σολάκια στη μέση του τραγουδιού είναι...

Rocka Rolla άλμπουμ. Το πρώτο τους. Δεν το είχα ακούσει ποτέ ολόκληρο. Τίγκα στη 70'-ίλα. Γαμάτο όμως. Βλέπεις πως ήταν οι Judas Priest στο ξεκίνημα τους... Αξίζει.

Victim of Changes. Ένα απ' τα γαμηστερά τους τραγούδια κι ένα στ' οποίο ο Halford ρίχνει την ψη(ι)λότερη τσιρίδα του (έτσι λένε). Στην αρχή το απεχθανόμουν, τώρα καραγουστάρω. Epic.

Άλλωστε τα στατιστικά φαίνονται και στο last.fm. Κι όπως το κόβω θ' ανέβουν κι άλλο οι Judas Priest...

Και τώρα κάποια δωράκια.



Όποιος δεν ακούσει τουλάχιστον το The Sentinel, είναι ψυχάκιας, πρεζάκιας και δε ξέρω 'γω τί άλλο και δεν έχει ιδέα από μουσική. Έλα ν' ακούω τα subwoofer να βαράνε!!!

\m/

2 σχόλια:

fog είπε...

Οι Judas είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ. Πολλά δικά τους μέσα στα αγαπημένα μου όλων των εποχών. Και έχει κολλήσει και ο πιτσιρίκος μου.
Το δικό του top3:
Rocka Rolla, Electric Eye και Eat me alive

Wise_One είπε...

Τελικά όντως υπάρχει μεταλλικό γονίδιο που περνάει στα παιδιά...

Ωραίος πάντως ο γιος. Διάλεξε και κορυφαία τραγούδια για το ΤΟΡ3 \m/