Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Web host

Dudes and dudettes (όσοι διαβάζετε τουλάχιστον), τη βοήθειά σας παρακαλώ.

Επειδή αποφάσισα ν' ασχοληθώ σοβαρά με την κατασκευή ιστοσελίδων, ΠΡΕΠΕΙ να φτιάξω μια προσωπική και να την ανεβάσω κάπου (εδώ να σταματήσουν τα γέλια και τα γιουχαϊσματα παρακαλώ).

Επομένως χρειάζομαι ένα μέρος να την ανεβάσω. Περιμένω από εσάς προτάσεις και σχόλια για web hosts. Μιας και θα 'ναι μια απλή ιστοσελίδα καθαρά και μόνο για το χαβαλέ και την εκπαίδευσή μου, θα προτιμούσα αν έχει τη δυνατότητα να κάνω free account και μετά αν θέλω ν' αναβαθμιστώ. Ή στην τελική να έχει μια λογική τιμή (αν και τώρα έχουν πέσει πολύ οι τιμές).

Τέλος, δε μ' ενδιαφέρει αν είναι είναι ξένος ή ελληνικός ο host.

Αν δεν μου απαντήσετε, θα χάσω κάθε εμπιστοσύνη στις διαδικτυακές communities, θα κάψω το λαπτοπ μου και όλη τη metal δισκοθήκη μου...

3 σχόλια:

Natalia είπε...

"θα κάψω το λαπτοπ μου και όλη τη metal δισκοθήκη μου..."

εεεεεεεεεεεε!! Να αφήσεις ήσυχη την metal δισκοθήκη!

Kαι συνεχίζω..

Έχω κοιτάξει μόνο για ελληνικούς host και κυρίως χρησιμοποιώ τον ip.gr γιατί μου τον είχαν προτείνει και μένα όταν είχα ρωτήσει με τη σειρά μου ως οικονομικό (αν και από τότε μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα!

Πάντως με ένα γρήγορο googling βρίσκει κανείς πως μερικές εταιρίες δίνουν κάποιες δωρεάν ημέρες δοκιμής, αλλά όχι πολλές.. (π.χ βρήκα την hostplus που είναι για 30 ημέρες..)

Εγώ θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις λίγο στο google.. όπως λες και συ έχουνε πέσει πολύ οι τιμές...

Wise_One είπε...

Μα φυσικά και η δισκοθήκη δεν κουνιέται... Ρε μπας και την ασφαλίσω?!?!

Δίκιο έχεις για το google. Ίσα ίσα που έκανα την αναζήτηση, αποτελέσματα δεν τσέκαρα. Το ip.gr πάντως θα περάσει απ' την ανακριτική επιτροπή.

Thanks dudette :)

Nick είπε...

Εμείς χρησιμοποιούμε το lunarpages στη δουλειά και είναι καλό και φτηνό.