Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Pants on fire!!!

Ακόμα δεν έχει τελειώσει ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κι ήδη έχουν βάλει φωτιές στην Αττική. Το χαίρονται ρε γαμώτο; Γουστάρουν να βλέπουν την Ελλάδα να καίγεται; Και να πώ ότι έμειναν και πολλά δάση; Δεν έμειναν από πέρσι.

Να δούμε όμως πότε θ' αρχίσουν να καίγονται οι βιλάρες των μεγαλο<εισάγετε καθίκια κατά βούληση>. Αλλά όχι. Προφανώς η Πυροσβεστική πηγαίνει εκεί πρώτα για να μη χάσουν το Ν-οστό σπίτι τους οι λεφτάδες.

Αφού κάθε χρόνο γίνονται τα ίδια, ας κάψουν με τη μία ό,τι πράσινο έχει μείνει (και τα δέντρα στα πεζοδρόμια των πόλεων) να ησυχάσουμε. Γιατί είχαν ανακηρύξει κάποιες περιοχές μεγάλης επικινδυνότητας, αλλά όπως φαίνεται δεν έκαναν τίποτα και πάλι μπουρλοτιάσαμε.

Στο τέλος η Αττική από μεγαλύτερη πόλη θα γίνει η μικρότερη. Δε θα μπορούν ν' αναπνεύσουν. Έχουν τρελά καυσαέρια, τους τελειώνουν τα δάση γύρω γύρω, θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα απ' τα καυσαέρια.

Το θερμόμετρο εδώ και μέρες είναι 35+, έχουμε τρελή ρύπανση, να βάλουμε και τις φωτιές κι έχουμε έτοιμη τη συνταγή αυτοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: