Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Και γαμώ το ξεκίνημα βδομάδας (not)...

Σήμερα η μέρα ήταν από εκείνες που εύχεσαι να μην είχες σηκωθεί απ' το κρεβάτι...

Εντελώς χάλια μέρα. Καταρχήν είχε πολλή ζέστη (κι αύριο βλέπω ότι θα έχει ακόμα περισσότερη - λένε και για 25 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη) και δυστυχώς πήγα στις 12 στη σχολή οπότε την έφαγα όλη στη μάπα.

2-4 είχα εργαστήριο και μάθαμε ότι αύριο την ίδια ώρα θα κάνουμε αναπλήρωση ενός από τα δύο εργαστήρια που χάσαμε. Αυτό σημαίνει ότι τώρα το απόγευμα πρέπει να ξεσκιστώ να διαβάσω γιατί έχω μείνει λιγάκι πίσω. Όχι ότι δε βγάζεις τα εργαστήρια, απλά καλό είναι να έχω έτοιμα κάποια πράγματα.

Στις 4 που τελείωσα, κλασικά κατεβαίνουμε από Σίνδο με το 52. Ε λοιπόν γινόταν μπουρδέλο στη στάση του ΤΕΙ. Λίγες φορές έχω δει τόσο πολύ κόσμο. Τα λεωφορεία έρχονταν σχεδόν γεμάτα από τη Σίνδο κι άντε ν' ανέβεις. Περίμενα κανα μισάωρο τουλάχιστον αφ' ενός επειδή δεν έρχονταν σύντομα τα λεωφορεία κι αφετέρου επειδή πολύ απλά δε χωρούσαμε.

Γύρω στις 5 ήρθε τελικά λεωφορείο και με τα χίλια ζόρια ανέβηκα. Βέβαια είχα κολλήσει στην πόρτα απ' τον κόσμο αλλά τέλος πάντων. Μέχρι να πάμε στο Σταθμό περάσαμε τα πάνδεινα. Ο οδηγός ήταν γκαζοφονιάς (fuck off you son of a bitch!!!) και καταλαβαίνετε τί γινόταν με τόσα άτομα. Βάλε και τα παράθυρα που τα περισσότερα ήταν κλειστά (πόσο ηλίθιοι είναι κάποιοι δεν το καταλαβαίνω) και πεθάναμε απ' τη ζέστη.

Έχω λυσσάξει κιόλας απ' την πείνα αλλά να 'ναι καλά η λέσχη που θα πάμε σε λίγο.

Σήμερα ήταν η δεύτερη φορά που πραγματικά ευχήθηκα να είχα αυτοκίνητο. Αυτό το πράγμα ήταν απερίγραπτο. Κάποιος πρέπει να πει στους γαμω-οδηγούς του 52 ότι δε πρέπει να κάθονται να πίνουν καφεδάκι στη Σίνδο αλλά να έρχονται να μας παίρνουν γιατί γίνεται μπουρδέλο!

Αυτή τη στιγμή το μόνο που με χαροποιεί είναι τ' ότι την Παρασκευή πάω Primordial στο 8ball και την άλλη βδομάδα Kamelot/Firewind (εισιτήριο πήρα κιόλας). Όλα τ' άλλα να πάνε να γαμηθούνε.

Άντε και καλή μας βδομάδα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζόρικο πρόγραμμα ε; Τουλάχιστον στο τέλος θα ανταμειφθείς! Από περιέργεια θέλω να μάθω πως θα παίξουν οι Kamelot. Καλά οι Primordial είμαι σίγουρος πως θα σπείρουν κεφάλια στο πάτωμα.

Giannis P. είπε...

Υπομονή και Metal. Συνδυασμός που σώζει...

Wise_One είπε...

Ναι δυστυχώς δε μπορώ να πάω Primordial κι ευτυχώς που δεν είχε εισιτήριο στο Alone.

Έπεσε σοβάς απ' την οροφή του μπάνιου κι αύριο το απόγευμα θα έρθει ο ιδιοκτήτης με άτομο που βρήκε για να δούμε τί χρειάζεται να γίνει...

Γαμώ την τύχη μου...