Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Insomnia

Έχει τώρα μερικές μέρες που δυσκολεύομαι να κοιμηθώ το βράδυ. Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τον ύπνο, μπορεί να κοιμόμουν ό,τι ώρα ήθελα και μετά να σηκωνόμουν κανονικά το πρωί. Αρχίζει όμως να μ' εκνευρίζει αυτό το πράγμα κυρίως γιατί είναι μερικές μέρες τώρα αλλά κι επειδή σε συνδιασμό με τα ωράρια της σχολής, γίνεται ψιλο-απάλευτο.

Βασικά δε ξέρω, σκέφτομαι μήπως τ' ότι βλέπω Lost το βράδυ και με κρατάει σ' εγρήγορση κι αγωνία μετά, με κάνει ν' αργώ να κοιμηθώ. Ο καφές το απόγευμα δε νομίζω πως παίζει κανένα ρόλο πρώτον γιατί έκοψα τον Νες και πίνω φίλτρου και δεύτερον πίνω καφέ γύρω στην κλασική ώρα οπότε...

Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετά πράγματα στο κεφάλι μου - πράγματα που πρέπει να γίνουν, να κάνω, όχι μόνο για τη σχολή αλλά και γενικότερα - και κυρίως σκέφτεσαι τέτοια πράγματα όταν είσαι μόνος κι ήσυχος, οπότε φαντάζομαι αυτό πρέπει να είναι.

Τέλος πάντων, για να σταματήσω το παραλήρημα δίνω το βίντεο των Megadeth για τ' ομώνυμο τραγούδι τους και την καλημέρα μου.

2 σχόλια:

Κώστας είπε...

Κόψε το Lost και δες κανα reality...
Να δεις τι ωραία κοιμάσαι...στον καναπέ.

Wise_One είπε...

Δεν έχεις κι άδικο. Πάντως είναι τόσο ελεεινά που και με το ζόρι ακόμα, δε μπορώ να τα παρακολουθήσω. Όσες φορές έχω κοιμηθεί (με τέτοιο τρόπο) στον καναπέ, όταν ξυπνούσα είχα μια ωραιότατη ψύξη ή πιάσιμο. Nice...