Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Call me you jackass!!!

Αυτό που μ' εκνευρίζει αφάνταστα είναι όταν κλείνεις ένα ραντεβού κι ο άλλος όχι μόνο σε στήνει αλλά δεν παίρνει και τηλέφωνο να σ' ενημερώσει.

Την Τετάρτη για κάποιο λόγο ξεκόλλησε μέρος του σοβά απ' την οροφή του μπάνιου. Όπως είναι φυσικό, τηλεφώνησα στον ιδιοκτήτη κι ήρθε να το δεί την Πέμπτη. Βρήκε κάποιο άτομο να το φτιάξει και ήρθαν την επόμενη (Παρασκευή) για να το δεί ο μάστορας ώστε να ξέρει τί χρειάζεται να φέρει για να το φτιάξει.

Το Σάββατο το απόγευμα ήταν να έρθει. Γύρω στις 5 είχε πει οπότε ο ιδιοκτήτης ήρθε από μένα εκείνη την ώρα και περιμέναμε. Φυσικά ο άλλος δεν ήρθε με αποτέλεσμα να τον καλέσει ο ιδιοκτήτης κατά τις 6+ για να δούμε τί θα γίνει. Απ' ό,τι μου είπε, είχει καθυστερήσει σε μια άλλη δουλειά και θα ερχόταν σπίτι μου την Κυριακή το πρωί.

Ε εντάξει, σηκώνομαι κατά τις 7 επειδή δεν ήξερα τί ώρα ακριβώς και περίμενα. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "θα έρθω καλύτερα το απόγευμα, βολεύει περισσότερο". Φαντάζομαι ότι για να πήρε τηλέφωνο, όντως θα έρθει. Τελικά μέχρι τις 6+ πάλι δεν ήρθε κι ο ιδιοκτήτης τον ακύρωσε γιατί όπως και να το κάνουμε δεν ήταν καθόλου αξιόπιστος.

Δηλαδή πόσο μαλάκες είναι κάποιοι άνθρωποι; Αναλαμβάνεις μια δουλειά (έστω μικρή) και τελικά δεν έρχεσαι; Μην την παίρνεις απ' την αρχή αν είναι. Πες ότι έχεις άλλες δουλειές να ψάξουμε να βρούμε άλλον. Δηλαδή τί, θα περιμένω εγώ αιώνια μέχρι ν' αποφασίσεις να φανείς; Κι η πλάκα είναι ότι την Παρασκευή του έδωσα και το σταθερό και το κινητό μου, οπότε δεν υπήρχε δικαιολογία.

Αυτό είχε γίνει και με το πετρέλαιο. Μετά τη λήξη της απεργίας, ήταν να έρθουν για να βάλω κανα 200άρι λίτρα. Ναι ΟΚ, είναι μικρή ποσότητα αλλά διάολε εδώ και 2,5 χρόνια από σένα βάζω πετρέλαιο, πελάτης σου θεωρούμαι. Αν δε θες να έρθεις για μια τόσο μικρή ποσότητα, πες το ξεκάθαρα ότι δε θα έρθεις, όχι μαλακίες τύπου "ήταν γεμάτη η μέρα", "δεν πρόλαβα σήμερα", "περάσαμε και δε σε βρήκα σπίτι". Άσε ένα σημείωμα!

Τέλος πάντων, γκρινιάζω για το τίποτα. Κάποιοι είναι μαλάκες και θα παραμείνουν μαλάκες. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Αλλά λίγη αξιοπρέπεια δε βλάπτει.

Cheerio

3 σχόλια:

uncle είπε...

κάτι τέτοιο είχαμε υποψιαστεί φίλε, ότι ο σοβάς σου έπεσε στο κεφάλι και τέζαρες ναουμ'!!! καιρό είχες να γράψεις.

welcum back & καλή τύχη με τα μαστόρια.

Unknown είπε...

Κάτι είπες αδελφέ για αξιοπιστία και Έλληνας...δίπλα-δίπλα σε μια πρόταση δεν κολλάνε χαχα!

Σοβαρά τώρα μπορεί να μπλέξεις άσχημα με μάστορες...

Wise_One είπε...

@uncle: Ε όχι ρε φίλε!! Τεζάρει ο μεταλλοκέφαλος;; \m/

@samael: Ναι όντως αυτό είναι αλήθεια. Και το χειρότερο είναι ότι τις περισσότερες φορές το ωράριο της σχολής δε μ' αφήνει να είμαι το μεσημέρι σπίτι ώστε να 'ρθουν κι αυτοί νωρίς. Anyway...