Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Busy...

Αυτές οι διακοπές - αυτό το Πάσχα εν προκειμένω - ήταν πραγματικά πανάθλιο. Γεμάτο υποχρεώσεις. Όχι απαραίτητα με την αρνητική έννοια, απλά όλη την πρώτη εβδομάδα των διακοπών, έτρεχα συνεχώς. Οφθαλμίατρος γι' αλλαγή γυαλιών, αίμα για κάτι μικροβιολογικές εξετάσεις, μάρκετ για ψώνια με τη μάνα μου, άλλες δουλειές από δώ κι απο κεί, να δούμε παππούδες - γιαγιάδες, να πάω σε κάτι συγγενείς να κάνουμε διάφορα στα pc τους και πόσα άλλα.

Αφού με τον κολλητό μου που ήρθε από Αθήνα, μια φορά βρεθήκαμε που πήγαμε για καφέ στην Κεραμωτή και μια άλλη που πήγα βόλτα με τ' αυτοκίνητο και βόλεψε να έρθει κι αυτός. Με τον κολλητό μου από Θεσσαλονίκη μόνο τη μέρα της Κεραμωτής βρεθήκαμε.

Για ύπνο φυσικά ούτε λόγος. Πάλι ξυπνάω νωρίς σχετικά γιατί έχω ένα σωρό πράγματα. Αν πώ να σηκωθώ λίγο αργότερα, ξέρω καλά ότι θα χάσω όλο το πρωινό γιατί σίγουρα κάτι άλλο θα τύχει προς το μεσημέρι. Και διάβασμα τελικά τίποτα. Μ' αρέσει που πήρα μαθήματα που μπορώ να διαβάσω στο λαπτοπ. Αν δεν είσαι σπίτι πώς να κάτσεις στο λαπτοπ...

Τέλος πάντων, το έχω πάρει απόφαση ότι όταν έρχομαι στο πατρικό μου τέτοιες καταστάσεις θα είναι συνηθισμένες τώρα. Τ' ότι έχω το αυτοκίνητο διευκολύνει κάποια πράγματα (ψώνια κλπ). Απλά όλ' αυτά φαίνονται βουνό όταν συμβαίνουν σε ~2 εβδομάδες.

Δε βαριέσαι, εμείς να είμαστε καλά.

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

πασχα ηταν και περασε...Παμε γι'αλλα τωρα!!!

uncle είπε...

Ξύπνιος μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων!!

Wise_One είπε...

Και δεν ξυπνάνε εύκολα!