Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Turn it off fucker!!!

Οταν μπαίνεις στην αίθουσα για μάθημα, είναι δύσκολο να βάλεις το κινητό στο αθόρυβο ρε κάφρε/κάφρω; (Κατά το μαλάκας/μαλάκω).

Κανείς δεν έχει την όρεξη ν' ακούει το κινητό να χτυπάει μες στ' αυτί του και τις περισσότερες φορές ο κάφρος/η κάφρω κάνει μισή ώρα να το κλείσει γιατί το 'χει μες στο μπουφάν/τσάντα και το ψάχνει. Φυσικά το κινητό χτυπάει μέχρι να βρεθεί.

Κι άντε λες, να 'ταν κανα καλό ringtone να πώ ας πάει στο διάολο. Αλλά όλα είναι κάτι ηλίθια καφρολαϊκά που ακούν οι κάφροι τώρα. Ως και τσιφτετέλι μας έτυχε. Ελεος.

Να ξέρω αν είναι να κάνω ringtone το To Reign Again των Kataklysm και να με πάρει κάποιος τηλέφωνο. Καλά θα 'ναι για τα καφροαυτάκια τους;

11 σχόλια:

Κώστας είπε...

XA

Wise_One είπε...

Χμ, προσπαθώ να καταλάβω το concept πίσω απ' το XA :PPP

avessalom von richthofen είπε...

βασιλη εγω προσωπικα εχω το pull the plug για ringtone και το ενεργοποιω στο λεωφορειο.ετσι για σπασιμο και το αφηνω να χτυπαει για μισο λεπτο πριν το σηκωσω.σωστοστ?

crucifire είπε...

χαχα, σωστός ο wise one, εγώ έχω το gods of war arise των amon amarth ως απόγονος των βίκινγκς. κι όλο ακούς "κλείσε τη ζαλάδα ρε θάνο! σήκωσέ το!"

αλλά εδώ ρε, τα κωλόζωα, μπαίνουν στην αίθουσα, και μέχρι να μπει ο επίκουρος, ακούνε τις μαλακίες τους κατά ομάδες, με εσένα τον άμοιρο στη μέση να ακούς κάθε καφρίλα παό αριστερά-δεξιά. σφάξιμο θέλουν, στο όνομα του όντιν!

υ.γ. εύγε για την παρουσίαση του beowulf & grendel! η αγαπημένη μου ταινία!

Sheena είπε...

Καφρότις,καφροτίτων,τα πάντα καφρότις!(Κατά το ματαιότις,ματαιοτίτων,τα πάντα ματαιότις)

Wise_One είπε...

@ave: Σωστότατος! Μόνο οι άλλοι θα μας πρήζουν την οικογένεια; :ΡΡΡ

@crucifire: "Κλείσε τη ζαλάδα" χαχααχαχχαχααχαχ.... Γιατί τις προάλλες που ήμουν στο 52 και ήταν μια κάφρω κι έβαζε όλα τα καφροτράγουδα που είχε στο κινητό;

Ούτε καν ήταν παρουσίαση για το Beowulf. Απλά μ' άρεσε πολύ σαν ταινία κι άξιζε τουλάχιστον μια αναφορά στον ιστοχώρο μου.

@sheena: Και μετά λένε εμάς κάφρους που ακούμε metal, κατάλαβες;

Unknown είπε...

Όποιος θεωρεί το metal κάφρικη μουσική να μην δει χαρά στα σκέλια του/της!

Fuck trends and skylokagoures!

Ανώνυμος είπε...

Σωστόοοοοοοος!!!!!!!!!!
Και νόμιζα πως μόνο σε μένα έρχεται να τους δώσω το μαμημένο το κινητό να το φάνε!

Wise_One είπε...

\m/

Ανώνυμος είπε...

Από τότε που άλλαξα κινητό, έβαλα για ringtone το "Cthulhu fthagn" των Death Breath.

Σήμερα μάλιστα στο μάθημα χτύπησε το ρημάδι ενώ δεν το είχα στο αθόρυβο (παραδόξως, συνήθως δεν έχει σήμα στην αίθουσα). Πρώτος τρόμαξα εγώ! :-Ρ

Wise_One είπε...

@vildanden: Φαντάζομαι φίλε. Πολλές φορές κι εγώ σκέφτομαι να βάλω κάποιο ringtone που ξεκινάει με κάποια γαμάτη κραυγή ή ουρλιαχτό, αλλά φοβάμαι μήπως χτυπήσει τίποτα την ώρα που κοιμάμαι και γαντζωθώ απ' το ταβάνι...