Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007

Truth be told

Emo. Τί πραγματικά είναι; Πώς ζουν; Ποιός ο λόγος ύπαρξής τους;

Όλη η αλήθεια εκφραασμένη μές από επιστημονικό πρίσμα και με αναλυτική παρακολούθηση, βρίσκεται εδώ. For your eyes only.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Emo=Η κουλτούρα της κωλάρας!
Death, fire and σούβλα(δεν το ξέρω στ' αγγλικά ρε συ)!

leonpant είπε...

Χαχα ! Πολύ ωραία τα λέει. Έγινε τώρα μόδα και την ακολουθούν τα κακόμοιρα. Επίσης συμφωνώ με rock2thebone

Wise_One είπε...

Και μόνο επειδή είναι μόδα δε το γουστάρω. Οπως δε γουστάρω και τους πανταχού trendy-δες με το περίεργο μαλλί και τον ηλίθιο τρόπο ομιλίας.

toolman είπε...

όλα είναι θέμα μόδας και όλοι πέφτουν θύματα της. είτε μεταλλάδες είτε τρεντάδες είτε σκυλάδες.
είτε ιμο εν προκειμένω.
το θέμα είναι να ντύνεσαι και να φέρεσαι όπως εσύ γουστάρεις και όχι όπως κάνουν τα πρόβατα.
οι μεταλλάδες δεν είναι όλοι ίδιοι; με μακρύ μαλλί και μαύρα; και μπλουζάκια συγκροτημάτων;
ανοίγεις τεράστιο θέμα....

Wise_One είπε...

Ναι η αλήθεια είναι ότι ανοίγει μεγάλο θέμα. Κι εμείς εννοείται γουστάρουμε να φοράμε μαύρα, μπλούζες συγκροτημάτων κλπ.

Απλά ίσως αυτοί το κάνουν εντελώς απροκάλυπτα και θέλοντας οπωσδήποτε να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου... Τέλος πάντων.

leonpant είπε...

Είναι κι αυτό ένα θέμα , αλλά η μόδα στους μεταλλάδες δεν αλλάζει κάθε τρεις και λίγο.Εννοείται πως δεν φοράμε όλοι μαύρα στο δρόμο στον βαθμό που το κάνουν οι άλλοι λόγω μόδας.Αν βγεις στην Αθήνα (παράδειγμα αναφέρω) θα δεις πάρα πολλά τέτοια στυλ.All star , vans , quicksilver και δεν συμμαζεύεται ( δεν ξέρω κι άλλα ).Κι επίσης δεν είναι το ίδιο με τις μπλούζες συγκροτημάτων. Αν φόραγε ένας Maiden και μετά φοράγαμε όλοι Maiden σαν να ήταν ο σκοπός της ζωής μας , τότε θα ήταν μόδα. Αυτό που λέει βέβαια ο toolman τα συνοψίζει όλα :"το θέμα είναι να ντύνεσαι και να φέρεσαι όπως εσύ γουστάρεις και όχι όπως κάνουν τα πρόβατα." Και στο "να φέρεσαι" κρύβεται άλλο ένα πολύ μεγάλο θέμα από πίσω...

Ανώνυμος είπε...

Το emo θα πεθανει οταν σταματησουν να ασχολουνται με αυτο.Τοτε θα δουν οι πολλοι οτι δεν ασχολειται κανεις μαζι τους και θα ψαξουν για αλλο πραγμα που τραβαει την προσοχη!

rockordie είπε...

Όχι Alexander δεν θέλουμε να πεθάνει το ΕΜΟ...γιατί τότε θα μας μείνουν μόνο οι σκεητάδες για να γελάμε και αυτούς τους έχουμε ήδη βαρεθεί.

To link όλα τα λεφτά.

Giannis P. είπε...

Την "φιλοσοφία" των ΕΜΟ δεν την γνωρίζω εις βάθος και για να ακριβολογώ δεν την γνωρίζω καν. Νταξ μόδα είναι και θα περάσει.

Για τον ενδυματολογικό κώδικα οι Μεταλλάδες είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να ομιλούν και να χλευάζουν. Καταλαβαινόμαστε νομίζω...

dddd είπε...

Γαμάτο το link όντως...παραλίγο "κλάψω¨ από τα γέλια...χοχοχο

Wise_One είπε...

Απλα μια παρατηρηση. Δεν ειχα σκοπο να επιτεθουμε στους emo, απλα το λινκ ηταν ολα τα λεφτα κι απ' οτι φαινεται σας αρεσε!

Αλλα εμμενω σ' αυτο που ειπα, εμεις φοραμε μπλουζες συγκροτηματων επειδη γουσταρουμε να δειξουμε στους ομοιδεατες μας τι ακουμε.

Αυτοι απ' οσο εχω δει/διαβασει το κανουν για να τραβηξουν την προσοχη του κοσμου.

Δε νομιζω οτι εμας κυριο μελημα μας ειναι να πουμε "ειμαστε μεταλλαδες, περιθωριοποιηστε μας".