Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

Τρωκτικά κι Αντικειμενοστρέφεια

Σήμερα το απόγευμα είπαμε να πάμε μια βόλτα με τον κολλητό κι αποφάσισα να περάσω από Πλαίσιο για να πάρω ένα καινούργιο αρουραίο για το desktop μου. Το άλλο και πολλά χρόνια το έχω, και είναι μαύρο απ' τη πολλή χρήση και το βαρέθηκα. Είπα μιας και θα πάω μέχρι το Πλαίσιο να περάσω από Παπασωτηρίου μπας και πάρω κανα βιβλίο για Java. Αυτό που μας έδωσαν απ' τη σχολή είναι πολύ γενικό κι απλό.

Εχουμε και λέμε λοιπόν. Ο πόντικας βρίσκεται εδώ. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, απλά είναι ασύρματο και βολεύει ίσως περισσότερο.

Είχε αρκετά βιβλία για Java αλλά τα περισσότερα μου φάνηκαν λίγο πολύ ίδια μ' αυτό που έχουμε. Ασε που η τιμή ψιλοξέφευγε. Βέβαια για βιβλίο προγραμματισμού θα δώσεις κανα 50άρι αλλά είπα να μη φτάσω τόσο ψηλά. Τέλος πάντων, προτίμησα αυτό που πήρα γιατί το έγραψαν άτομα της Sun, οπότε τί διάολο! θα είναι καλό.

5 σχόλια:

Κώστας είπε...

Ψιλοάσχετο...

Λες να βρούμε άνετα εισητήρια για wasp την παρασκευή, ή θα γίνει κανα sold out και θα τρέχουμε?

Wise_One είπε...

Κοίτα, λόγω του ότι έρχονται με δυνατό δισκάκι στις πλάτες τους, ίσως να γίνει και sold-out. Απ' την άλλη τί κάθομαι και σου λέω, λες κι έχω εμπειρία από συναυλίες.

Ψάξτο όμως όσο είναι νωρίς μπας και βρεις τπτ τελευταία στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο-σχετικό. Το βιβλίο που πήρες είναι πολύ καλό. Το είχε σε ελληνικά;
Πάντως βαράνε οι τιμές του Παπασωτηρίου...

Small Boy είπε...

Sold out συναυλία στην Θεσσαλονίκη ? Καλό ανέκδοτο. Εκτός κι αν έχουν αλλάξει τόσο τα πράγματα τα 2 χρόνια που λείπω...

Καλό απόγευμα

Wise_One είπε...

@rock2thebone: Ναι στα ελληνικά είναι. Τουλάχιστον μια φορά είναι σίγουρα καλύτερο απ' τη βλακεία που μας έδωσαν απ' τη σχολή.

@apostolos: Δε ξέρω φίλε μου. Απλά υπέθεσα. Να δώ πότε θα ρθει κανα συγκρότημα για μένα. Ψέματα, το Δεκέμβριο έρχονται οι Rotting Christ. Εκείνο δε το χάνω με τίποτα.