Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Καινούργια μαγκιά

Λοιπόν, αφού είδα τον Rock2theBone και και κάποιον άλλο να χρησιμοποιούν το box.net, είπα να το βάλω κι εγώ για να δίνω που και πού κανα τραγουδάκι.

Επομένως, στα δεξιά σας βλέπετε το πλαίσιο όπου κάθε βδομάδα θ' ανεβάζω κι ένα τραγούδι. Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά που θ' ανεβάζω. Βέβαια για τους μη-metal επισκέπτες του blog, λυπάμαι αλλά δεν έχω και τίποτ' άλλο ν' ανεβάσω :)

Ξεκινώντας, έβαλα το τραγούδι Mean Man των W.A.S.P. το οποίο είναι απ' τα καλύτερα και πιο πωρωτικά τραγούδια που έχω ακούσει. Αυτό βασικά μ' έκανε να γράψω το προηγούμενο post.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τραγούδι τα σπάει! Έτσι απλά.
Το εργαλείο να φανταστείς το παρέχει το wordpress και είναι γαμώ τα χρήσιμα. Θυμίζει το cassette trading μεταξύ των black-άδων και των trashers την δεκαετία του 80

Giannis P. είπε...

Εμένα με βόλεψε πάρα πολύ. Πολύ καλό εργαλείο όντως.

Wise_One είπε...

@rock2thebone: Το ήξερα ότι θα σας άρεσε. Τέτοια τραγούδια είναι απλά φανταστικά. Αυτό άκουγα τις προάλλες (κι από τότε κάθε μέρα) στο λεωφορείο και χαμογελούσα σα χαζός :))

@dragon: Ναι ρε. Εσύ ήσουν που το έβαλες. ΦΙΛΕ!!! Είδα ότι το έκανες να παίζει μόνο τα τραγούδια. Στείλε μου mail και πες μου πως το κανες ρε σύ. Θα προτιμούσα να το έχω κι εγώ γι' άκουσμα μόνο κι όχι κατέβασμα.

Αύριο που ανεβάινω Ξάνθη, θα δώ τί έχετε στα boxes σας. Pedal to the Metal.

Giannis P. είπε...

Θα στο γράψω εδώ μπας και θέλει κανας άλλος. Όταν το πρωτοείδα πάτησα πάνω δεξια το "Box" και με έβγαλε στο http://www.box.net/widget.

Έδωσα ένα κωδικό, έκανα τα upload και τέλος.

Wise_One είπε...

Σωστή σκέψη. Θα το δοκιμάσω μάλλον το απόγευμα ή αύριο που θα πάω Θεσ/νίκη και θα ενημερώσω.

Wise_One είπε...

Τώρα που το έψαξα κατάλαβα τί γίνεται. Εχει δύο εκδόσεις του widget. Η δική σου φαίνεται πως είναι η Simple ενώ εγώ κι ο Rock2theBone χρησιμοποιούμε την Advanced. Το κακό είναι ότι δε βρήκα πώς την αλλάζεις, αλλά εντάξει μάλλον θα μείνω μ' αυτήν.