Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

8ball at morning

Ας πώ εντυπώσεις για τη χθεσινή έξοδό μου στο 8ball. Πριν μιάμιση ώρα ξύπνησα, οπότε είμαι σε κατάσταση να γράψω στο pc χωρίς να μ' ενοχλεί το κεφάλι μου.

Πρέπει να ήμουν στο μαγαζί κατά τις 23.15. Οταν πήγα ζήτημα να ήμασταν 10 άτομα. Το πρώτο μπυρόνι κατέβαινε ωραιότατα και για καμιά ώρα περίπου η κατάσταση ήταν η ίδια.

Κατά τη 1.00 άρχισε να μαζεύεται αρκετός κόσμος. Πάντως το καλό είναι ότι μετά το πρώτο μπυρόνι έκατσα σ' ένα καναπέ στη γωνία και τον είχα όλο δικό μου! Ολοι κάθονταν όρθιοι. Πάντως ήταν ωραία να χτυπιέσαι μόνος σου και να έχεις πανοραμική (αιντέεεε) εικόνα όλου του club.

Γενικότερα έπαιζε πολλή hardcore-ίλα. Σε κανα 2-3 φάσεις ξενέρωσα πολύ, αλλά πάντα μ' έφτιαχνε μετ' από λίγο ο dj. Κατά τις 2.00 λοιπόν, ειδικά μετά από ένα σερί 10+ άσχετων (για μένα) κομματιών, κάνω να φύγω. Ε κι εκεί ακούω το αρχικό riff του The Pursuit of Vikings... Βγάζω μπουφάν κι επιδίδομαι σε air-drumming με δύο μεταλλοκέφαλους που κάθονταν δίπλα. Καπάκι χώνει ένα Hallowed Be Thy Name από Cradle of Filth κι εκεί έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα. Δυστυχώς μετά πάλι άρχισε τις hardcore-ιές αλλά σχετικά σύντομα πέταξε το Orgasmatron σε εκτέλεση Sepultura.

Τέλος πάντων, έπαιξε καμιά 15αριά τραγούδια που μ' αρέσουν, μόνο που σε 2 απ' αυτά, έχασα το πρώτο μισό αφού έπρεπε να βγάλουμε και τις μπύρες που ήπιαμε. Με το που πήγαινα ρε γαμώτο, έμπαινε τραγουδάρα.

Anyway, Πέμπτες τελικά είναι όλα τα λεφτά στο 8ball. Δε ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναπάω Πέμπτη, πάντως χθες το ευχαριστήθηκα αρκετά.

5 σχόλια:

Sheena είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Erisadesu είπε...

μαλακία έγραψα σχόλιο με λάθος λογαριασμό. γαμώ γαμώ γαμώ.
Μαλακία σου που δε πείρες της Άθλιες κόρες και την νεκρή νυφη μαζί σου.

ΤΟΝ ΠΑΊΡΝΕΙΣ!

uncle είπε...

αχααχαχα, συμφωνώ. Τον παίρνεις!!!!

Wise_One είπε...

Να πώ την αλήθεια το σκέφτηκα αλλά στο τέλος κώλωσα. Πάντως ειλικρινά, κάποιο Σάββατο που θα πάω θα σας πώ όλους. Να μαζευτούμε οι σούπερ-ντούπερ-μπλόγκερς και να κλείσουμε το μαγαζί!

Wise_One είπε...

Το ξέρω ότι τον παίρνω. Τέτοιες μαλακίες κάνω και μετά το μετανιώνω....