Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

Hammered!!!

Τόσο άντεξα. 6 ώρες. Περισσότερο δε γινόταν. Μου ήταν φυσικώς αδύνατο. Αλλά ας τα πάρω απ' την αρχή.

Ημασταν στο 8ball κατά τις 11.05. Είχαν ανοίξει οι πόρτες και με το ζόρι πρέπει να έπαιξαν δύο τραγούδια. Με το που πάμε ήμασταν το πολύ 10 άτομα μές στο μαγαζί. Δεν έπαιζε και τρομερή μουσική. Για καμιά ώρα - μέχρι τις 12+ περίπου - έβαζαν κάτι hardcore (να τα πώ;), new metal (όχι nu - να τα πώ;)... Δε γουστάραμε και πολύ.

Αργότερα που άρχισε να γεμίζει το μαγαζί, μας σφυροκόπησαν ανελέητα. Motorhead - Killed By Death, Metallica - Whenever I May Roam, Amon Amarth - Cry of the Black Birds, Rotting Christ - Nemecic, Nightwish - Dark Chest of Wonders, Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Infidel, 2xIced Earth, Metallica - For Whom the Bell Tolls, Black Sabbath - Heaven & Hell (έγινε το έλα να δείς!!!) είναι μερικά απ' αυτά που γουστάρω και θυμάμαι μέχρι τώρα.

Κατά τις 3 περίπου το άλλαξαν πάλι κι άρχισαν hardcor-ιές. Εντάξει δεν ήταν και να πεθάνεις αλλά ούτε και να γουστάρεις (προσωπική άποψη, άλλοι γούσταραν πολύ).

Με λίγα λόγια περάσαμε γαμάτα. Με μια μικρή ένσταση όμως.

Σε φάσεις η μουσική ήταν υπερβολικά εκωφαντική. Μιλάμε το μπάσο σε χτυπούσε στο στήθος και τα τύμπανα των αυτιών 
πάλλονταν πολύ δυνατά. 
Εβαζαν και κάτι εφέ στα φωνητικά που γίνονταν όσο εκνευριστικά μπορείτε να φανταστείτε.

Οχι σε όλα τα τραγούδια βέβαια αλλά σε πολλά. Κάτι σαν ηλεκτρονική ηχώ θα το 'λεγα. Και φυσικά το distortion ήταν τεράστιο. Πραγματικά σε στιγμές δεν άντεχα άλλο.

Γενικά πάντως καλά ήταν. Ηπιαμε τα μπυρόνια, είδαμε μεταλλικές υπάρξεις, ακούσαμε γαμάτη μουσική... τί άλλο;

Καλημερίζω τον πληθυσμό λοιπόν και πάω να τσιμπήσω κάτι ελπίζοντας ότι θ' αντέξω να δώ Φόρμουλα 1 το πρωί (δεν το πολυκόβω βέβαια αλλά κουβέντα να γίνεται).

9 σχόλια:

uncle είπε...

Κέρδισες τίποτα?

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι! Τι άλλο θες ;

Wise_One είπε...

Μπααα. Ενα promo cd που μας έδωσαν στην είσοδο. Και τώρα που το θυμάμαι το άφησα στους άλλους γιατί το ξέχασα όταν έφευγα :ΡΡΡΡ Αλλά δεν είχε και τπτ ιδιαίτερα τραγούδια εδώ που τα λέμε. 3 των Sentenced και τρία άλλα πάλι από άλμπουμ που έχω.

@rock2thebone: Να μην ήταν τόσο εκωφαντική η μουσική. Ηταν πραγματικά εκνευριστικό σε φάσεις.

Erisadesu είπε...

8ball.... όσες φορές έχω πάει δεν είχε κόσμο, ίσως επειδή ήταν καθημερινές. πρέπει να του δώσω ακόμη μια ευκαιρία αυτού του μαγαζιού

Wise_One είπε...

Ηταν πήχτρα. Κατά τις 2.30 είχε πολύ κόσμο. Από τις 3.00 και μέχρι να φύγω είχε αρχίσει να ψιλοαδειάζει αλλά μη φανταστείς τρομερά πράγματα, απλά χαλάρωνε λίγο το μέρος.

Εγώ Πέμπτη θέλω να πάω ρε γμτ. Είναι heavy, power βραδιά....

Anton είπε...

Ήταν να πάω και γω με έναν ακόμα γραφικό αλλά έπαθε τροφική δηλητηρίαση! Πάντως τους 3 του Ηammer (Χρονόπουλος κ ΣΙΑ) τους πήρε το μάτι μου στο It's Only το βράδυ της Παρασκευής. Ντροπή!

Wise_One είπε...

Ντροπή; Γιατί ρε σύ; Τσέκαραν και τ' άλλα μεταλλάδικα. Αλλωστε θα ήταν ούτως ή άλλως στο 8ball οπότε γιατί να μη πάνε και σ' άλλα;

Anton είπε...

Ρε wise το it's only δεν είναι μεταλλάδικο! Το πιο σκληρό που παίζει είναι Placebo!

Wise_One είπε...

Αααααα.... Μάιστα. Αυτό δε το 'ξερα. Ε ίσως είπαν να ξεσκάσουν λίγο :)