Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

New Heavy Metal Outbreak

Κατέβηκα το μεσημέρι μετά τη σχολή για να πάρω το single των Nightwish αλλά τελικά κατέληξα με 4 δίσκους ακόμη :ΡΡΡΡ Κι η πλάκα είναι ότι το single δε το 'φεραν ακόμη χααχχαχα....


Cradle of Filth - Babalon A.D. (dvd)
Εντάξει, το κόλλημά μου με τους CoF είναι γνωστό. Και βλέποντας αυτό το δισκάκι λέω ας το πάρω. Βασικά πίστευα ότι έχει καμιά συναυλία αλλά τελικά... ψιλομούφα κατάσταση. Εχει το βίντεο του ομώνυμου τραγουδιού, ένα 2λεπτο trailer από κάποιο άλλο φαντάζομαι, φωτογραφίες του συγκροτήματος, merchandise και τη βιογραφία του συγκροτήματος. Πράγματα που θα μπορούσα να τα είχα βρει και στο Ιντερνετ!!! Αλλά τέλος πάντων, δεν ήταν ακριβό.


Manowar - Kings of Metal
Τί να λέμε τώρα... Το βρήκα και δε θα το πάρω; Και με τόσα εξωφρενικά χαμηλή τιμή; Μιλάμε για έναν απ' τους δίσκους που μ' έβαλε στο metal. Κι ευτυχώς που πήρα τη δισκάρα γιατί τα mp3 που είχα απ' την πρώωωωτη φορά που μου 'φεραν άλμπουμ ν' αντιγράψω, είναι λίγο άστα να πάνε. Σταματάω εδώ γιατί αυτό το άλμπουμ δεν έχει και πολλά να εξηγήσει.


Nightwish - Over the Hills and Far Away EP
Και το κόλλημά μου με τους Nightwish είναι γνωστό. Αυτό το άλμπουμ λοιπόν περιέχει: την ομώνυμη διασκευή στην τραγουδάρα του Gary Moore, το τραγούδι 10th Man Down (ακυκλοφόρητο), το τραγούδι Away (ακυκλοφόρητο - νομίζω), ένα remake του 2001 στο Astral Romance κι από κει και πέρα live εκτελέσεις σε 6 πολύ γνωστά τραγούδια τους.

Και περνάμε τώρα στο βαρύ πυροβολικό της ημέρας μιας κι επιτέλους μπόρεσα και το βρήκα σε χαμηλή τιμή για να το πάρω. Ολα τα προηγούμενα μαζί, δε φτάνουν το βάρος αυτού του ογκόλιθου.


Candlemass - Nightfall (2cd set)
Ο πρώτος δίσκος περιέχει το ομώνυμο άλμπουμ σε remaster μορφή. Ο δεύτερος δίσκος έχει 2 demo τραγουδιών, 2 live εκτελέσεις τραγουδιών του άλμπουμ, 2 studio outtakes, μία συνέντευξη (φαντάζομαι με τον Leif - κατά τ' άλλα δεν έχω ιδέα γιατί δεν κοίταξα το βιβλιαράκι) και το βίντεο του Bewitched (άκου αυτό το τραγούδι βράδυ και με σβηστά τα φώτα. Spooky!!).

Αυτά για σήμερα. Χαίρομαι που πήρα κάποιες δισκάρες και πόσο μάλλον σε χαμηλή τιμή. Στην παγανιά μες στη βδομάδα για το single των Nightwish κι αργότερα για Iced Earth όπως και το άλμπουμ των Nightwish.

Οσον αφορά αυτά τα άλμπουμ. Θέλω βασικά να κάνω κριτική για όλα. Και για την προηγούμενη παρτίδα παρακάτω. Να δώ βέβαια πότε. Η θα τα κάνω σιγά σιγά ένα τη φορά, ή όλα μαζί όταν τελειώσουμε τις εξετάσεις (πράγμα που σημαίνει Οκτώβριο).

Θα δούμε τί θα γίνει εντάξει.

4 σχόλια:

lo-li είπε...

ΑΑΑΑ θέλω κριτική για όλα αλλιώς δεν ξαναρχομαι...χαχα γειαααα ήρθα και στη δική σου blogoγειτονια λοιπόν..stay \m/ my friend:-Ρ

ΥΓ:Δεν ξέρω αν σ αρέσουν αλλά σήμερα πήρα εισiτήριο για Tool κι έχω τρελαθεί απ τη χαρά μου..yeah!

Giannis P. είπε...

To καλό με τον Back Catalogue του metal είναι οτι μπορείς να βρεις διαμάντια του χώρου σε καλές τιμές.

Candlemass και Manowar... Θεοί. ΤΑ άλλα δεν τα ξέρω για να πω την αλήθεια :) :) :) :)

uncle είπε...

εγώ έχω το Ancient Dreams των Candlemass πιο πάνω.

Wise_One είπε...

Και το Ancient Dreams θέλω να πάρω.

Γενικά τα remasters των Candlemass έχει πέσει αρκετά η τιμή τους. Ποοοολύ καλή φάση.