Πέμπτη 16 Αυγούστου 2007

Φορητοί μπελάδες

Τελικά το να έχεις φορητές συσκευές δεν είναι κι ότι καλύτερο...

Αύριο φεύγω για Θεσσαλονίκη. Κλασικά η βαλίτσα θα είναι ασφυκτικά γεμάτη και θα ζυγίζει ένα τόνο. Πέραν όμως αυτού θα έχω κι ένα σωρό άλλα πράγματα. Καταρχήν το laptop. Στη τσάντα του και κρατάει τον ένα ώμο απασχολημένο. Θα έχω και στον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Στη δική του θήκη (βασικά είναι τσαντάκι μέσης αλλά είναι ακριβώς στα μέτρα του σκληρού και με βόλεψε αφάνταστα) και πιάνει το ένα χέρι. Ας βάλουμε και το τσαντάκι μέσης (που ουσιαστικά μπαίνει στον ώμο) με πορτοφόλι, κλειδιά κλπ κλπ.

Με λίγα λόγια κόλαση. Αλλά ευτυχώς υπάρχει λίγος χώρος για ευκολίες. Με την έννοια ότι πορτοφόλι κλπ μπορούν να μπουν στη τσάντα του υπολογιστή. Ο σκληρός δίσκος θα μπει στη βαλίτσα κι ευχόμαστε να μην πάθει τίποτα.

Η τσάντα με τα βιβλία ευτυχώς θα σταλεί με κούριερ μαζί με την τροφοδοσία σε φαγητό για τον επόμενο μήνα.

Δε μπορώ να πώ, βολεύτηκαν κάπως τα πράγματα. Αλλά βλέπουμε ότι τελικά δεν είναι και τόσο καλό να προτιμούμε φορητές συσκευές. Σε μερικές περιπτώσεις γίνεται δύσκολο. Αντε λέω ότι βρήκα τη λύση προς το παρόν. Βλέπω πάντως άλλα άτομα που κουβαλούν χίλιες τσάντες με διάφορα γκατζετάκια. Αστα να πάνε...

2 σχόλια:

Paris είπε...

Άντε... να σου δώσει ο παππούς το αυτοκινητάκι και ξεμπέρδεψες.

Wise_One είπε...

Πλάκα πλάκα ρε φίλε...