Τρίτη 24 Απριλίου 2007

Who to blame?

Την προηγούμενη Τρίτη έγραφα εξεταστική σε εργαστήριο στη σχολή. Μόλις τελειώνω ρωτάω τον καθηγητή αν θα ανεβάσει τα αποτελέσματα στο site του. Ναι λέει, μέχρι την Παρασκευή θα τα έχει ανεβάσει λογικά.

Μας είπε πότε είναι η δεύτερη εξεταστική των εργαστηρίων αλλά η τρομερή μνήμη μου δε συγκράτησε και πολλά. Τέλος πάντων, την Παρασκευή δεν έβγαλε αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του. Μπαίνω να ελεγξω το Σάββατο, τίποτα πάλι. Κυριακή πάλι τίποτα. Οσο περνούσαν εν τω μεταξύ οι μέρες, νόμιζα ότι θα έγραφα την επόμενη Τρίτη (σήμερα δηλαδή). Δε μπορούσα με τίποτα να θυμηθώ αν ήταν όντως σήμερα ή μετά μια βδομάδα.

Λέω Δευτέρα θα τα βγάλει σίγουρα. Αμ δε. Τίποτα. Ε λέω αναγκαστικά πρέπει να πάω στη σχολή Τρίτη πρωί να τσεκάρω για σιγουριά, γιατί ίσως δεν έχω περάσει και πρέπει να γράψω.

Τρίτη πρωί (σήμερα) ανοίγω υπολογιστή και λέω ας δώ αν έβγαλε τίποτα μπας και δε πάω στη σχολή τελικά. Βλέπω link για τα αποτελέσματα! Yeeesss. Θα έχω περάσει, θα κάτσω σπίτι να πιω τον καφέ μου κι όλα καλά. Ελα που όμως το link δε δούλευε! Δεν έβρισκε το doc που είχε τα αποτελέσματα. Η ο καθηγητής ξέχασε να δώσει το αρχείο, ή κάποιο τζιμάνι απ' τη σχολή έκανε καμιά βλακεία και το link δεν οδηγούσε στο αρχείο. Οπότε έπρεπε να πάω στη σχολή να σιγουρευτώ.

Ε στο σταθμό γινόταν Ο χαμός. Μιλάμε τρομερά πολύς κόσμος. Δε μπορούσα να ανέβω στα λεωφορεία που έρχονταν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσουν 4-5 λεωφορεία κι εγώ να είμαι ακόμα στο σταθμό. Κι αν όντως έγραφα σήμερα θ' αργούσα και δε θα είχα χρόνο να κάνω το πρόγραμμα κλπ κλπ.

Μετά τελικά κατάφερα να ανέβω σε λεωφορείο και πήγα στη σχολή με 10 λεπτά καθυστέρηση στην τυπική ώρα που ξεκινάει το μάθημα. Ευτυχώς όμως είχε βάλει στον πίνακα ανακοινώσεων τα αποτελέσματα κι είδα ότι πέρασα! Εχασα βέβαια όλο το πρωινό αλλά δε πειράζει.

Οπότε ποιός φταίει; Ο καθηγητής που ίσως δεν έδωσε τα αποτελέσματα, ίσως άλλαζε κάτι στο αρχείο εκείνη τη στιγμή και δεν ήταν στο link ή κάποιος απ' τη σχολή που δεν έβαλε σωστά το path του αρχείου ή το όνομά του;

Αντε βγάλε άκρη. Τουλάχιστον πέρασα. Με 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια: