Δευτέρα 2 Απριλίου 2007

Πολλά νεύρα...

Τόσα νεύρα που σχεδόν έκλαψα μιλάμε...

Το απόγευμα ήρθε στο σπίτι η νονά της αδερφής μου για τα κλασικά - λαμπάδα, χρήματα κλπ - και "εννοείται" ότι έφερε και τα παιδιά της. Δε ξέρω πόσων χρόνων είναι πάντως είναι μικρά.

Με το που μπαίνω στο σπίτι "Βασίλη θα μας βάλεις κανα παιχνίδι στον υπολογιστή;", "δεν έχω παιχνίδια". Ανοίγω το pc να μπώ Ιντερνετ κι έρχονται στο δωμάτιό μου. Βλέπουν το κινητό μου "έχεις κανένα παιχνίδι;", "δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό". "Θα κατεβάσεις το επιτραπέζιο πάνω απ' τη ντουλάπα;", "αποκλείεται, έχει μικρά κομμάτια".

Ερχεται αργότερα ένας φίλος μου να κάτσουμε λίγο και πηγαινοέρχονταν στα πόδια μας. Δε μας άφηναν σε ησυχία. Εφυγαν μετά απ' το δωμάτιό μου και έτρεχαν σ' όλο το σπίτι και πλακώνονταν. Εφαγαν ένα ωραίο κατσάδιασμα απ' τη μάνα τους και ησύχασαν.

Τα νεύρα μου φυσικά ήταν εντελώς τεντωμένα. Μου 'ρχόταν να τα πετάξω απ' το μπαλκόνι.

Στο BiteFight (browser game, θα πώ γι' αυτό αργότερα) μάζευμα χρήματα για να αγοράσω καλύτερη πανοπλία κι εκεί που χρειαζόμουν περίπου 2000 χρυσά, μου κάνει επίθεση ένας αχαρακτήριστος και μου παίρνει 1000 χρυσά περίπου. Ε εντάξει λέω, θα δουλέψω λίγο (στο νεκροταφείο, είναι τρόπος για να κερδίζεις χρήματα) και σε συνδυασμό με τις επιδρομές (θα το εξηγήσω κι αυτό) θα μαζέψω τα χρήματα.

Ειχα κάτι δουλειές αργότερα και όταν ξαναγύρισα σπίτι μπαίνω στο BiteFight να δώ πόσα είχα τελικά. Βλέπω ότι αυτός ο αχαρακτήριστος μου έκανε κι άλλες επιθέσεις και συνολικά μου πήρε 5000 χρυσά. Για να βγάλω όμως 5000 χρυσά δουλεύοντας, θέλω περίπου 2 οκτάωρα. Με λίγα λόγια άστα να πάνε. Λέω να του στείλω ένα μήνυμα με μπινελίκια αλλά το άφησα τελικά γιατί αν το αναφέρει στο φόρουμ μπορεί να φάω ban.

Μου λέει ο πατέρας μου μετά να δούμε το software που συνόδευε το κινητό του για να αλλάξουμε τις επαφές. Επειδή το κινητό του είναι το επόμενο μοντέλο του δικού μου, λέω λογικά θα χρησιμοποιούν και το ίδιο software. Το συνδέω λοιπόν, αλλά τρέχω το εγκατεστημένο πρόγραμμα που είχε έρθει με το δικό μου κινητό. Ε λοιπόν δεν έπαιρνε τις επαφές!

Πάω επομένως να εγκαταστήσω το δικό του. Ασχετα αν και τα δύο είναι το Samsung PC Studio v3.0!!!!

Μου λέει αν μπορώ να εκτυπώσω όλες τις επαφές. Με το που δίνω την εντολή για εκτύπωση, βλέπω ότι οι σελίδες είναι 20!!! Εκτυπώνει τις πρώτες 2 επαφές και βλέπω ότι εκτυπώνει τα στοιχεία κάθε επαφής ξεχωριστά! Γι' αυτό και οι 20 σελίδες!

Δίνω ακύρωση της εκτύπωσης αλλά τίποτα! Δεν είχε χαρτί και δεν ακύρωνε. Φόρτωσα πολύ.

Μετά από μερικές προσπάθεις και στα πρόθυρα κραυγής, χτυπήματος της γροθιάς στο μπράτσο της καρέκλας και χτυπήματος του ποντικιού στο γραφείο, κατάφερα να ψιλοηρεμήσω και αποφάσισα να επιτεθώ στον αχαρακτήριστο και στην συμμαχία του....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά, έτσι απότομα το σταματάς;;; δεν κατάλαβες καλά, κύριε: περιμένω στοιχεία, όνομα αχαρακτήριστου, όνομα συμμαχίας, αν πήρες το αίμα σου [και τα gp] πίσω και τέτοια!!! >:-(

Wise_One είπε...

Οχι δε το σταματάω έτσι απότομα. Αλλά αυτός έχει μεγάλα στατιστικά.

Του έκανα πάντως μια επιθεσούλα και του πήρα 1500. Ετσι για να δει τι ωραία.

Σίγουρα μάζευε κι αυτός χρήματα.

Αυτός λέγεται Komsomol. Μόνο αυτός κι ένας άλλος είναι μεγάλα lvl. Οι άλλοι ψοφίμια.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛ!
Γουλβς ρουλ!!!:-p
Η γκαντεμια επεσε συνεφο ε? αστα να πανω κ μενα μια απο τα ιδια...